Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Пролетно пробуждане
Пролетно пробуждане
Все по-рядко напоследък намирам време за любимото ми хоби, а неделята се оказа подходящ за рибарската ми страст. Уговорка нямах с никого, но това не ми попречи още по тъмно да поема към едно спокойно и красиво водоемче, където имах възможността да отдъхна и подишам малко чист въздух.

Направих си местенце сред храсталаци и бодли, разпънах осмицата, захраних пестеливо с няколко гранули и бели червейчета и се отпуснах доволен на Корума.
За стръв ползвах различни комбинации, но най-подходяща за деня се оказа сладка царевичка с един бял на куката. Рибите бяха сравнително редки, като успях да уловя няколко кленчета и каракудки:

Възползвах се от хубавото време и освен отделеното време за риболов, успях да запечатам пробуждането на флората и животинките наоколо с фотоапарата. Те за това става въпрос:

Следобед времето се заоблачи и реших да избегна наближаващият дъжд от запад. Събрах "циганията" и поех обратно към дома.
Времето прекарано сред природата обаче ме зареди с нужната енергия да изкарам една натоварена седмица сред реалността.
Та това беше от мене. Надявам се скоро отново да имам възможност да споделя някой излет. Лек ден на всички

Направих си местенце сред храсталаци и бодли, разпънах осмицата, захраних пестеливо с няколко гранули и бели червейчета и се отпуснах доволен на Корума.
За стръв ползвах различни комбинации, но най-подходяща за деня се оказа сладка царевичка с един бял на куката. Рибите бяха сравнително редки, като успях да уловя няколко кленчета и каракудки:

Възползвах се от хубавото време и освен отделеното време за риболов, успях да запечатам пробуждането на флората и животинките наоколо с фотоапарата. Те за това става въпрос:

Следобед времето се заоблачи и реших да избегна наближаващият дъжд от запад. Събрах "циганията" и поех обратно към дома.
Времето прекарано сред природата обаче ме зареди с нужната енергия да изкарам една натоварена седмица сред реалността.
Та това беше от мене. Надявам се скоро отново да имам възможност да споделя някой излет. Лек ден на всички

-
- ще става разбирач
Re: Пролетно пробуждане
супер природа имаме! дано дасе научим и да е опазваме поздравления за излета

- каридата
- учете се от него
Невероятен както винаги.
Ходене му е майката.
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''

Най-големиякаридата написа:Невероятен както винаги.

„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Умберто Еко
- yaata
- фен клуб-скобар
Максимално ме изкефи тоз репортаж - направо се просълзих- толкоз гот ми стана.Дори и да нямаше риби, тая природа и красота те кара просто да замълчиш и да помечтаеш. 

Наши учени откриха нова риба - Гад! Не кълве и това е!
Благородна завист за бургазлии, че имат в 100 км, радиус толкова много и хубави места за риболов
!

Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Перфектен репортаж! 

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
-
- ще става разбирач
Не знам има ли смисъл да коментирам,просто не намирам подходящите думи.Невероятни снимки,свалям ти шапка
.

-
- ще става разбирач
Просто невероятно! 

-
- кандидат преподавател
Думите са излишниPaublo_Eskobar написа:Перфектен репортаж!

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
- nikidilov
- ще става разбирач
Браво за излета и репортажа!!!