Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com
Форум
Относно Сайта
Разни
Търся колега дърводелец
Модератор: dantho.mihov
- AL KAPONE
- кандидат преподавател

Търся колега дърводелец
Та направо по темата
лани търсих за едно таз година за друго...
Обещал съм на детето за Великден да купим зайчета, и съответно възниква проблема с домът им... И понеже не искам да си режа пръстите а и не ми се отдава, търся някой да изработи клетка а аз да си платя.
Намерил съм някак идейки из нета, но приемам и чужди от хора които имат опит!
Като желателните размери са 120 дължина 60 ширина а височината подходяща за дете
Ще ми е необходимо да е в пол у сглобен вид за да може да се транспортира с кола а и да може и детето да участва с труд да
се учи на навици.

Обещал съм на детето за Великден да купим зайчета, и съответно възниква проблема с домът им... И понеже не искам да си режа пръстите а и не ми се отдава, търся някой да изработи клетка а аз да си платя.
Намерил съм някак идейки из нета, но приемам и чужди от хора които имат опит!
Като желателните размери са 120 дължина 60 ширина а височината подходяща за дете
Ще ми е необходимо да е в пол у сглобен вид за да може да се транспортира с кола а и да може и детето да участва с труд да
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
- AL KAPONE
- кандидат преподавател

Re: Търся колега дърводелец
Еййй ще ме оставите да си резна некой пръст, после да не мога да си сменя примамката... 
-
georg
Ачо,мога да ти намеря човек,който да ги направи,но съм ти далеч!
Тези,които си показал са хубави,но не са практични от страна на самопочистването,а това води до зарази!
Подът трябва да е от мрежа,а под нея наклонена назад ламарина,която отвежда изпражненията извън клетката!
Тези,които си показал са хубави,но не са практични от страна на самопочистването,а това води до зарази!
Подът трябва да е от мрежа,а под нея наклонена назад ламарина,която отвежда изпражненията извън клетката!
- AL KAPONE
- кандидат преподавател

Всъщност аз поизчетох това онова и мислех пода да е от разредени дъски не плътни, но пък и мрежите е вариант... Просто се замислям дали няма да си заклещват крачетата... ?
Ачо, с дъски става пода, ама да знаеш че зайците ги изгризват, въобще дървена конструкция не знам дали ще ти свърши работа, по-добре съчини нещо от метал, мрежа и т.н.
Изхвърлих си зайчарниците от детските години, тъ няма как да ти покажа.....покрива го направи от дърво, но останала част гледай да е метална!;)
Изхвърлих си зайчарниците от детските години, тъ няма как да ти покажа.....покрива го направи от дърво, но останала част гледай да е метална!;)
Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Джоко Росич

-
ivo75
- кандидат преподавател

Абе хубаво е да има и нещо дървено - макар да го гризът.Заека трябва да си точи или пили предните зъби.Когато бях малък (доста отдавна
)имахме зайци и имаше проблем с зъбите на някой.Просто израстват големи и немогат да се хранят.
Ачо успех с намирането на майстор.
Ачо успех с намирането на майстор.
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
Дървенийка винаги може да им се остави отделно да гризат, но стените, вратичката и пода е хубаво да не са дървени, като им се дава сух хляб, клонки, овес няма да им порастат зъбите! 
Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич

Джоко Росич

- AL KAPONE
- кандидат преподавател

Дървени ще са защото дървото е по-уютно и топло от някоя железария... дъски се сменят
Във всеки материал има има предимства и недостатъци, но искам детенце да се занимава и да играе с тях и да се грижи ( да се създават трудови навици) със железата ще ме е страх да не се удари или притисне нещо...
Милото умира за животинки
и се мъча да я науча на отношение и грижа. Да разбира, че каквото поиска от мен ще го направя, но после сама ще доказва дали желанията си струват цената... 
Във всеки материал има има предимства и недостатъци, но искам детенце да се занимава и да играе с тях и да се грижи ( да се създават трудови навици) със железата ще ме е страх да не се удари или притисне нещо...
Милото умира за животинки
-
snegk
- и господ не е толокова добър

Ачка, браво за това което правиш.Малко са хората които възпитават децата си по-този начин.Предполагам, че дърводелци много, но се наядаха, само кухни са им в главите 
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- КИРО
- и господ не е толокова добър

- Обратна връзка:
Ако дървото е ясен,орех или салкъм,абе твърдо да е - издържа много повече.
Чама,липата и т.н. направо си го вземат за закуска.
Талашита или ламината не го гризат.
Ачо,няма да имам време да ги направя,иначе бих се хванал.
Чама,липата и т.н. направо си го вземат за закуска.
Талашита или ламината не го гризат.
Ачо,няма да имам време да ги направя,иначе бих се хванал.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
провери на този сайт http://naemnik.isgreat.org - има майстори от цялата страна в различни сфери. Аз си намерих там това, което търсех. Успех !!!
- krokibg
- учете се от него

Ачка,що не вземеш материалите и да ми дойдеш на гости !!! Имам машините,знам как да стане и желание да ти свърша работа - безплатно
Е,ще вземеш за майсторлъка да почерпиш,да не мислиш че ще си ми длъжен с нещо.Само кажи да се приготвя и си готов

П.П А,може да отидем направо от Първомай да ги вземем,и на язовира ще направим всичко !!!
П.П А,може да отидем направо от Първомай да ги вземем,и на язовира ще направим всичко !!!
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
-
delio-haidutin
- разбира нещата

дървото се сменя... ,но ако си на село има мн.хишници които могат да се възползват и от наи-малката дупкаи да останешбез заици особено когато вземат да раждат/порове,бялки невестулки и котки,понякога ако има голяма популация и плъховете правят бели/AL KAPONE написа:Дървени ще са защото дървото е по-уютно и топло от някоя железария... дъски се сменят![]()
Милото умира за животинкии се мъча да я науча на отношение и грижа. Да разбира, че каквото поиска от мен ще го направя, но после сама ще доказва дали желанията си струват цената...
ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
- AL KAPONE
- кандидат преподавател

Мерси Любо
обаче я направих без да си резна пръстите
Ще кача снимка