Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Телефон 112 за ИАРА и РБ
Модератор: bobopeli
- FishMaster
- вече хвърля и на тежко
Телефон 112 за ИАРА и РБ
Крайно време е риболовният ресурс на сраната при посегателства да бъде включен за спешни обаждания към 112 и да се дислоциран спрямо ригиона към ИАРА. Защото той е предмет на повсеместни посегателства от населението и нарушава закона на страната. Гяляма част от населението във всички региони на страната се "изхранва" от бракониерство. Дано някой от ВЛАСТИМАЩИТЕ да прочете това и да се замисли.
риболова е нещо уникално, за жалост много хора не са го разбрали!!!
-
- ще става разбирач
Re: Телефон 112 за ИАРА и РБ
Не е лошо като идея колега, но според мен е доста непълно. С бракониерство, кражби и корупция на всякакви ресурси се "изхранват" голяма част от населението във всички региони на страната.FishMaster написа:Крайно време е риболовният ресурс на сраната при посегателства да бъде включен за спешни обаждания към 112 и да се дислоциран спрямо ригиона към ИАРА. Защото той е предмет на повсеместни посегателства от населението и нарушава закона на страната. Голяма част от населението във всички региони на страната се "изхранва" от бракониерство. Дано някой от ВЛАСТИМАЩИТЕ да прочете това и да се замисли.

Не знам дали се изразих правилно, но толкова съм възмутен от безхаберието, корумпираността и незаинтересоваността на институциите да прилагат законите, че не ми достигат думи да го опиша.

Поздрави!
Селянията не е белег за произход - тя е състояние на духа !
Колеги и понастоящем се получават сигнали за бракониерство на ЕЕН 112, които се предават по инструкция на ИАРА, Полиция и Гранична полиция!
За понататъшните действия и резултати ЕЕН112 няма касателство!!!!
За понататъшните действия и резултати ЕЕН112 няма касателство!!!!
-
- научил се да хвърля
Колега ... и аз се чудя какво да добавя, през последните 22 години така наречената "държава" абдикира от всички свои задължения и отговорности спрямо обществото. От време на време има някоя пунта-мара акция колкото "гъзът с рози закичи, насраното да не личи!" Интересуват се само от събираемостта на данъците, защото от там се краде нагло и безочливо. Кажи ми какво очакваш да се случи в тази изгубена държава ... Лично аз се опитвам да практикувам хобито си колкото мога и където мога и така докато не успея трайно да риболовствам през свободното си време ама в други географски ширини и дължини. Според мен тук трябва да останат само управляващата политическо-крадлива-безхаберна клика, мангалите и някой друг полицй, колкото да пазят керемидите на НС и МС ... да не бъдат откраднати де!
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
трябва да се сформира спец. полиция само за реки и язовири.да се оборудват със джипове и техника,за да ноже да охраняват както трябва

-
- научил се да хвърля
Еххх ... мечти мечти ... и океан от бираribolovcho написа:трябва да се сформира спец. полиция само за реки и язовири.да се оборудват със джипове и техника,за да ноже да охраняват както трябва

Те милицията и сега не са малко, само дето не можеш да ги намериш в храстите, а когато не с там ... ядат баничка

- hristoogi
- вече хвърля и на тежко
Какви жипове каква техника , какви 5 лв . Заплатата на база на заловени бракониери. Иначе ще го видиш с жипа само пред мола .А на съдиите за неосъден ( оправдан явен бракониер) спиране от заплатата .А иначе всички са една бира .По скоро гойтвереницата трябва да играе .

-
- новобранец
Bate tochno vlastimashtite pokrovitelstvat zdravo brakonierstvoto u nas ,a ti iskash te da reshat problema.....FAKT!FishMaster написа:Дано някой от ВЛАСТИМАЩИТЕ да прочете това и да се замисли.
(izvinqvam se za latinicata,no mi se povredi flextaipa)
- icokanev
- вече хвърля и на тежко
Здравейте, колеги! Не оставайте със самозаблуждението, че ЕЕН 112, ще реши проблема! Това не са "линейките", чакащи под навеса на Спешна Медицинска Помощ - обаждаш се и хоп, те са там, па макар и със закъснение от трафика. При опит за подаване на сигнал от моя страна преди 2 седмици, имаше разни прехвърляния, изчаквания, .... , записвания и кво ли още не, НО НЕ и акция следващите 4 часа. Още по-лошо, дори и НИКАКЪВ резултат следващите 10 дена. Позната практика - тука бехме, там бехме, ама ...... нищо не видехме. Или да не се развалят добрите "другарски" отношения с някои "спонсори". И тези господа са малко като едно друго Министерство, където щом ти потрябват ги няма никакви, а представителите са им навсякъде.
Ако знаеш, значи можеш, иначе ... се учиш!
@Icokanev прочети ми мнението отново!
Твърденията ти са неверни!
Твърденията ти са неверни!