Къде се намирам:
Мероприятия
Състезания и Първенства
naRiba.com

Форум

Един различен ден 2011
Модератори: Павел Иванов, Кърцата
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Един различен ден 2011
Здравейте , казвам се Атанас Бояджийски и за четвърта поредна година имам честта,удоволствието и отговорността да организирам риболовното „състезание“ за деца в неравностойно положение „Един различен ден“ . Едно мероприятие, което се превърна в традиция, се очаква с нетърпение от всички участници в него : „състезателите”- децата, „треньорите”- момичета и момчетата от риболовните форуми. Целите, които си поставяме, са: един различен ден, едно различно изживяване на тези деца и хора, запознаване с едно хоби. Показване, че с риболова можеш да отпочинеш, да прекараш известно време сред природата, без да и нанасяш вреди, дори напротив, може да почистиш мястото около себе си, а и подаряването на живота на рибата е същото толкова хубаво, колкото и улавянето и.
Програмата на мероприятието е следната:
1. От 9.00 до 09.30 на 15.05..2011 г. Изчакване на участниците да пристигнат на к-с „Черно море” гр. Пазарджик, намиращ се на около 3 км. от града по пътя за с. Бошуля.
2. От 09.30 до 10.00 запознаване, инструктаж и разпределяне по сектори.
3. 10.00 –Старт на състезанието
4. 12.00-Край на състезанието.
5. След 12.00 –награждаване, обяд и веселие

Пускам темата знаете защо -трябват ми „треньори- инструктори“ .Риболовци,които да помагат на децата да хванат риба и да изпитат тръпката, която ние изпитваме при всеки излет.
По натам във времето ще пусна и карта на пътя до водоема,ще пусна и повечко насоки. Ще отговоря и на всички въпроси. Сега е за да си освободите датата 15.05.2011 г.
За всякакви въпроси не се колебайте да питате - било на ЛС или на телефона ,който ще оставя.
Атанас Бояджийски
организатор
088748789
Програмата на мероприятието е следната:
1. От 9.00 до 09.30 на 15.05..2011 г. Изчакване на участниците да пристигнат на к-с „Черно море” гр. Пазарджик, намиращ се на около 3 км. от града по пътя за с. Бошуля.
2. От 09.30 до 10.00 запознаване, инструктаж и разпределяне по сектори.
3. 10.00 –Старт на състезанието
4. 12.00-Край на състезанието.
5. След 12.00 –награждаване, обяд и веселие

Пускам темата знаете защо -трябват ми „треньори- инструктори“ .Риболовци,които да помагат на децата да хванат риба и да изпитат тръпката, която ние изпитваме при всеки излет.
По натам във времето ще пусна и карта на пътя до водоема,ще пусна и повечко насоки. Ще отговоря и на всички въпроси. Сега е за да си освободите датата 15.05.2011 г.
За всякакви въпроси не се колебайте да питате - било на ЛС или на телефона ,който ще оставя.
Атанас Бояджийски
организатор
088748789
Алкохолът е упойка, която помага да се изтърпи операцията, наречена живот.
-
- научил се да хвърля
Re: Един различен ден 2011
Ще присъствам и се надявам да помогна макар че съм на 14 години съм много запален рибар надявам се да мога да взема участие като инструктор.
- ninastefanina
- сериозен играч
Там сме.
I Fish, Because The Voices In My Head Tell Me To...
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Благодарение на Markony вече има и лого !

За колегите ,които се колебаят поради това че не знаят какво ще правят ,ако дойдат да помагат ще кажа:Идеята на цялото това събитие е да се разнообрази ежедневието на тези хора,не толкова състезателния характер.По някакъв начин да се почувстват по различно и малко по специални.Да се покажат елементарни неща в риболова-поставя на стръв,кога кълве,как се засича и вади рибата.
В първият пост съм изпуснал една цигра на телаефона ми.
Целият е 0887 487895

За колегите ,които се колебаят поради това че не знаят какво ще правят ,ако дойдат да помагат ще кажа:Идеята на цялото това събитие е да се разнообрази ежедневието на тези хора,не толкова състезателния характер.По някакъв начин да се почувстват по различно и малко по специални.Да се покажат елементарни неща в риболова-поставя на стръв,кога кълве,как се засича и вади рибата.
В първият пост съм изпуснал една цигра на телаефона ми.

Целият е 0887 487895
Теди ти си знаеш какво искам да ти кажаTеди написа:Насе брой ме и мене с Ники Дончев!

-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Въпреки,че тази година е трудно със спонсорите започнаха да окликват първите.
Тази година въдиците са осигурени от

Благодаря също за бързата и незабавна реакция на "Видракс"!
Тази година въдиците са осигурени от

Благодаря също за бързата и незабавна реакция на "Видракс"!
- jorkata76
- научил се да хвърля
Тази година и аз ще помагам с каквото мога. 

-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
За да отговоря на запитванията за местонажожденито на водоема пускам няколко карти.
Път:Магистралата-"Черно море"

Път:Пловдив-"Черно море"

Път:Магистралата-"Черно море"

Път:Пловдив-"Черно море"

-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Понеделник(02.05), след 11.00, телевизията BBT, предаването "Откровено с Ели" ,гости -аз и Ники Дончев,темата "Един различен ден"
-
- кандидат преподавател
Насе , ако съм в България , задължително ще се включа !
Върл Shimano фен!
И тази гoдина ни брoйте със сина ми.Ще се радваме да се срещнем oтнoвo със страхoтни хoра и приятели.
-
- разбира нещата
това е страхотно начинание
,продължаваите все така.ако има и някои възможност да организира и състезание за деца в повече градове,така ще има някакъв шанс да изкараме децата сред природата,а не да седят пред компа и да мислят за цигари алкохол и др.лоши навици

ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:

-
- научил се да хвърля
Колега ще се радвам да споделиш дали трябва да носим риболовен билет принадлежности въдици нали за тези неща стръв захранка.3 момчета идваме другата неделя да направим децата малко по щасливи поне за 1 ден.