Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Бунгала на Батак
Модератор: dantho.mihov
Бунгала на Батак
Здравейте колеги.Може ли някой да ми препоръча някой бунгала на Батак на който сумите не са нереални пък и да е уютно 

Respect.Peace&Love
- st_piskov
- ще става разбирач
Re: Бунгала на Батак
Аз ходя предимно на тези,100 лв.мисля,че бяха на вечер,сега може и да са по-малко!6 човека спят без проблем,вътре са новички!На мен ми харесват,разгледай ги!
http://cigovchark-vilirosica.com/
http://cigovchark-vilirosica.com/
човек супер това обаче на мен не ми трябва таква цена аз ще ходя само аз и жената и ми трябва някакво малко бунгало миналата година можеше да се намерят за по 15-25 лева на вечер тази година нещо не мога да се сетя къде да ги търся .....
Respect.Peace&Love
-
- и господ не е толокова добър
На Цигов чарк сме взимали хотел, за мен, жената и детето за 22лв. на вечер.Най добре е на място като се отиде да си там с няколко часа по-рано от предвиденото и ще си намериш това което ти трябва.Има много хотели, вили, бунгала и др.Сега е криза и места бол. 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- joro_ko
- вече хвърля и на тежко
Бунгалата на Елхови лес са добри , домакина прави и отстъпки
Това му е телефона: 0887617778

Абе да ти кажа честно не ми се рускува да отида така без да съм направил поне някакво резерве за да не стане така само да си обиколя и да не намеря нищо понеже аз като ми свърши почивката на морето на 1-ви Юли от там директно се спускам към Батак и ще си довърша почивката там и не ми се ще да отида и да се чудя какво да направя ....

snegk написа:На Цигов чарк сме взимали хотел, за мен, жената и детето за 22лв. на вечер.Най добре е на място като се отиде да си там с няколко часа по-рано от предвиденото и ще си намериш това което ти трябва.Има много хотели, вили, бунгала и др.Сега е криза и места бол.
Мерси колега ще го преслушам човекаjoro_ko написа:Бунгалата на Елхови лес са добри , домакина прави и отстъпки![]()

Respect.Peace&Love
-
Щом за нова година имаше свободни места, щом за откриването на риболова имаше свободни места, значи ще има.Изобщо не се притеснявай.На Банско намерих свободни места за предната Нова година. 

А случайно някой да знае за Жребчево как седи положението там има ли бунгала хижи такива неща в близост до брега и същото се отнася за Иваиловград ???
Respect.Peace&Love
-
До стената се намира Белия дом, почивна база.Има хотел, бунгала и малки къщички, като бунгала.Скоро не съм ходил, но цените бяха поносими.Има и ресторант и два външни басейна, нямат плочки, с боя саprospect написа:А случайно някой да знае за Жребчево как седи положението там има ли бунгала хижи такива неща в близост до брега и същото се отнася за Иваиловград ???

Мерси за инфото намерих им телефон в интернет и утре ще ги преслушам жалко че не мога да намеря нещо снимки на това място или техен сайт ако знаеш някъде къде има ще съм ти благодарен.snegk написа:До стената се намира Белия дом, почивна база.Има хотел, бунгала и малки къщички, като бунгала.Скоро не съм ходил, но цените бяха поносими.Има и ресторант и два външни басейна, нямат плочки, с боя саprospect написа:А случайно някой да знае за Жребчево как седи положението там има ли бунгала хижи такива неща в близост до брега и същото се отнася за Иваиловград ???Има още няколко бази, но да кажат колегите които са ходили
Respect.Peace&Love
добре бе хора закъсах го яко моля помогнете.Вече търся бунгала или хижи на някой от големите язовири без значение дали ще е Батак , Душансци , Ал. Стамбулов Ивайлов град и т.н. въпросът е язовира да е някъде по средата на България или малко дори да се отклоня на Север или на Юг като се прибирам от Слънчев бряг посока София е без значение просто моля ви дайте някой сайт телефон или каквото и да е някъде понеже колкото и да търся тея дни в мрежата нищо не намирам и това е аз ли не търся правилно или просто не мога да ги намеря незнам но започнах вече да откачам така че моля ви ПОМОЩ !!!!
Respect.Peace&Love
На Батак има толкова много хотели,вили,хижи,че ми е чудно как да не можеш да си намериш подходяща,според твойте предпочитания!? Я разгледай тукprospect написа:добре бе хора закъсах го яко моля помогнете.Вече търся бунгала или хижи на някой от големите язовири без значение дали ще е Батак.........

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
ок мерси за Батак имаме информация вече а за някой от другите места ???
Respect.Peace&Love