Бунгала на Батак

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
prospect
новобранец
новобранец

Бунгала на Батак

Мнение от prospect »

Здравейте колеги.Може ли някой да ми препоръча някой бунгала на Батак на който сумите не са нереални пък и да е уютно :)
Respect.Peace&Love
Аватар
st_piskov
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Бунгала на Батак

Мнение от st_piskov »

Аз ходя предимно на тези,100 лв.мисля,че бяха на вечер,сега може и да са по-малко!6 човека спят без проблем,вътре са новички!На мен ми харесват,разгледай ги!
http://cigovchark-vilirosica.com/
prospect
новобранец
новобранец

Мнение от prospect »

човек супер това обаче на мен не ми трябва таква цена аз ще ходя само аз и жената и ми трябва някакво малко бунгало миналата година можеше да се намерят за по 15-25 лева на вечер тази година нещо не мога да се сетя къде да ги търся .....
Respect.Peace&Love
snegk
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

На Цигов чарк сме взимали хотел, за мен, жената и детето за 22лв. на вечер.Най добре е на място като се отиде да си там с няколко часа по-рано от предвиденото и ще си намериш това което ти трябва.Има много хотели, вили, бунгала и др.Сега е криза и места бол. :wink:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Аватар
joro_ko
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от joro_ko »

Бунгалата на Елхови лес са добри , домакина прави и отстъпки :wink:
Това му е телефона: 0887617778
Изображение
prospect
новобранец
новобранец

Мнение от prospect »

Абе да ти кажа честно не ми се рускува да отида така без да съм направил поне някакво резерве за да не стане така само да си обиколя и да не намеря нищо понеже аз като ми свърши почивката на морето на 1-ви Юли от там директно се спускам към Батак и ще си довърша почивката там и не ми се ще да отида и да се чудя какво да направя ....
snegk написа:На Цигов чарк сме взимали хотел, за мен, жената и детето за 22лв. на вечер.Най добре е на място като се отиде да си там с няколко часа по-рано от предвиденото и ще си намериш това което ти трябва.Има много хотели, вили, бунгала и др.Сега е криза и места бол. :wink:

joro_ko написа:Бунгалата на Елхови лес са добри , домакина прави и отстъпки :wink:
Това му е телефона: 0887617778
Мерси колега ще го преслушам човека :)
Respect.Peace&Love
snegk

Мнение от snegk »

Щом за нова година имаше свободни места, щом за откриването на риболова имаше свободни места, значи ще има.Изобщо не се притеснявай.На Банско намерих свободни места за предната Нова година. :wink:
prospect
новобранец
новобранец

Мнение от prospect »

А случайно някой да знае за Жребчево как седи положението там има ли бунгала хижи такива неща в близост до брега и същото се отнася за Иваиловград ???
Respect.Peace&Love
snegk

Мнение от snegk »

prospect написа:А случайно някой да знае за Жребчево как седи положението там има ли бунгала хижи такива неща в близост до брега и същото се отнася за Иваиловград ???
До стената се намира Белия дом, почивна база.Има хотел, бунгала и малки къщички, като бунгала.Скоро не съм ходил, но цените бяха поносими.Има и ресторант и два външни басейна, нямат плочки, с боя са :D Има още няколко бази, но да кажат колегите които са ходили :drinkers:
prospect
новобранец
новобранец

Мнение от prospect »

snegk написа:
prospect написа:А случайно някой да знае за Жребчево как седи положението там има ли бунгала хижи такива неща в близост до брега и същото се отнася за Иваиловград ???
До стената се намира Белия дом, почивна база.Има хотел, бунгала и малки къщички, като бунгала.Скоро не съм ходил, но цените бяха поносими.Има и ресторант и два външни басейна, нямат плочки, с боя са :D Има още няколко бази, но да кажат колегите които са ходили :drinkers:
Мерси за инфото намерих им телефон в интернет и утре ще ги преслушам жалко че не мога да намеря нещо снимки на това място или техен сайт ако знаеш някъде къде има ще съм ти благодарен.
Respect.Peace&Love
prospect
новобранец
новобранец

Мнение от prospect »

добре бе хора закъсах го яко моля помогнете.Вече търся бунгала или хижи на някой от големите язовири без значение дали ще е Батак , Душансци , Ал. Стамбулов Ивайлов град и т.н. въпросът е язовира да е някъде по средата на България или малко дори да се отклоня на Север или на Юг като се прибирам от Слънчев бряг посока София е без значение просто моля ви дайте някой сайт телефон или каквото и да е някъде понеже колкото и да търся тея дни в мрежата нищо не намирам и това е аз ли не търся правилно или просто не мога да ги намеря незнам но започнах вече да откачам така че моля ви ПОМОЩ !!!!
Respect.Peace&Love
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

prospect написа:добре бе хора закъсах го яко моля помогнете.Вече търся бунгала или хижи на някой от големите язовири без значение дали ще е Батак.........
На Батак има толкова много хотели,вили,хижи,че ми е чудно как да не можеш да си намериш подходяща,според твойте предпочитания!? Я разгледай тук :arrow: http://www.rezervaciq.com/reservations_ ... chark.html
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
prospect
новобранец
новобранец

Мнение от prospect »

ок мерси за Батак имаме информация вече а за някой от другите места ???
Respect.Peace&Love
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”