Бракониери до магистрала "Тракия" в близост до Ихтиман

Внимание - Бракониери !

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
dobivam
новобранец
новобранец

Бракониери до магистрала "Тракия" в близост до Ихтиман

Мнение от dobivam »

Здравейте колеги,вече втори ден като пътувам за София засичам нагли неуспокоявани от никой бракониери разпънали мрежа от край до край на реката за съжаление не мога да разбера името и но се намира още в самото начало преди първата отбивка за Ихтиман посока Пловдив.Преди завода който се вижда отсреща,бракониерите са с две коли и един бял микробус Ивеко мисля,че беше.Който минава може да ги засече пак на коя инстанция да се обадим за да ги хванат? :oops:
Аватар
batjoro76
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Бракониери до магистрала "Тракия" в близост до Ихтиман

Мнение от batjoro76 »

dobivam написа:... на коя инстанция да се обадим за да ги хванат? :oops:
На ИАРА колега,ама звъниш на 112 и няма проблеми.
Аватар
Mr.Barry
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Mr.Barry »

Колега, колкото и да се обаждат, не става. Ако тръгнеш да се разправяш с тях, може и да се стигне до бой. ПРОСТО НЯМА ОПРАВИЯ....... Ще се чудим след още някоя годинка защо няма вече хептен никаква риба във водоемите ни. :( :( :( :|
kef4e
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от kef4e »

при обаждане на 112 няма как да не отзовът от ИАРА,защото се записва сигнала.
100% ДЕЙСТВА
r077kata
новобранец
новобранец

Мнение от r077kata »

Kолега до колкото ми го обясни реката е Мътивир.
Хубава река е хващал съм много риба на нея, ноо жалко напипаха я бракониерите. :( :( :( :(
Аватар
dobryto
новобранец
новобранец

Мнение от dobryto »

Да реката се казва Мътивир ,а с тези които са били там няма оправия,и не само на реката а и по язовирите е така но там не от мрежари а от ци....и(роми) няма да казвам какво правят,а по точно е няма да казвам какво не правят от горското и ловно стопанство за да ограничават набезите.Каква ИАРА ,аз съм от Ихтиман и не веднъж съм се обаждал за такива работи ,и нито един път не са се отзовали :cry:

А междо другото колега сигурен ли си че това са бракониери ,защото точно там от доста време на сам се промива злато ,да си се заблудил че са мрежи а да е било някакво тяхно пособие защото откакто те са там почти няма риба в този участък а и е твърде плитко според мен за да се поставят мрежи.
Разбирасе пиша само хипотетично и не се съмнявам че може да стане това в Ихтиман.
Дано някога да се вземат в ръце от ИАРА и да започнат проверки и ГЛОБИ
dobivam
новобранец
новобранец

Мнение от dobivam »

Kolega izvinjavam se parvo 4e pi6a na latineza no go pravja ot telefona poneje mi se razvali PCto ubeden sam 4e sa brakonieri tai kato bjaxa opanali goljama mreja ot napre4no na rekata. Sajaljavam 4e ne si vzex kamerata da gi snimam. Javno s v kombina s IARA i ne gi zakarat. Tova e rabota samo za gospodari na efira da razniytjat sluraja.
Аватар
jorasimo
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от jorasimo »

dobryto написа:Да реката се казва Мътивир ,а с тези които са били там няма оправия,и не само на реката а и по язовирите е така но там не от мрежари а от ци....и(роми) няма да казвам какво правят,а по точно е няма да казвам какво не правят от горското и ловно стопанство за да ограничават набезите.
Ами да ти кажа какво правят горското и ловното НИЩО :roll: Знаят се всички мрежари,токаджии,бракониери та дори и тези дето крадат дърва от гората :twisted: Ако правеха нещо нямаше да е пълно с парашутисти а да не говорим че тези дето висят по реките и язовирите в района на 95% нямат даже и билети защото считат че не е необходимо да плащат за такива глупости а и никои не ги проверява :!: Моя "любим" министър Найденов дето и за пън не става забрани река Мътивир а събота и неделя е панаир в забранената зона и нищо не се случва. Хаиде сега някои ако може нека ми подскаже защо се забраняват водоеми като не могат да ги пазят, и като няма кои да провери рибарите в забраненото кои проверява бракониерите където вече на теория неби трябвало да има и рибари които да ги безпокоят :?:
Хора вече няма Държава, всичко е на самотек и доизживяване освен интересите на тлъстите люде в парламента и тяхните протежета и вече никои и нищо не е в състояние да спре наглостта им за съжаление :!:
Публикувай отговор

Обратно към “Бракониери !”