Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Да изчистим България за един ден!
Модератор: dantho.mihov
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Да изчистим България за един ден!
За всеки който се интересува и е склонен да отдели от време си
http://www.btv.bg/da-izchistim/stapka-po-stapka
Хубав ден на всички

http://www.btv.bg/da-izchistim/stapka-po-stapka
Хубав ден на всички
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: Да изчистим България за един ден!
Само се питах защо почистването на останалата част от страната да е до година ???
Аз и жената сме пред блока утре да чистим кочината оставена от работата на една бригада по едно обектче.
п.п.Само да не стане - Да почистим страната за един ден и на другия да я осерем!

Аз и жената сме пред блока утре да чистим кочината оставена от работата на една бригада по едно обектче.
п.п.Само да не стане - Да почистим страната за един ден и на другия да я осерем!

Толкова безделни цигани има,под строй и да си чистят боклуците няма ние да им ги чистим,но това е България все пак!
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Васе, на село също съм след ремонт....та ако ти се чисти...stich написа:Само се питах защо почистването на останалата част от страната да е до година ???![]()

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Aко тоя вятър продължи и утре всичко ще е изчистено (на някъде) без наша помощ.

Жената е шеф на бригадата.Ако искаш да я питам,ама взима скъпо.Свикнала е да режеGODzillata написа:Васе, на село също съм след ремонт....та ако ти се чисти...

- AL KAPONE
- кандидат преподавател
По водоемите боклука не е от цигани, а от образовани Българи !!!kolio_vg написа:Толкова безделни цигани има,под строй и да си чистят боклуците няма ние да им ги чистим,но това е България все пак!

утре по водоемите отделете по 10 минути...
хубава вечер и уикенд
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
AL KAPONE написа:.......По водоемите боклука не е от цигани, а от образовани Българи !!!![]()
утре по водоемите отделете по 10 минути...

А и не само утре,нека след всеки риболовен излет оставяме мястото чисто !!!
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
-
Вчера почистих пред вкъщи и боядисах оградата
Утре ще почистя, където и да съм 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Цял живот замърсяваме,сега ще изчистим за един ден...добре

Телескоп написа:AL KAPONE написа:.......По водоемите боклука не е от цигани, а от образовани Българи !!!![]()
утре по водоемите отделете по 10 минути...![]()
![]()
![]()
А и не само утре,нека след всеки риболовен излет оставяме мястото чисто !!!
-
- кандидат преподавател
Самото заглавие съдържа абсурд-точно заради такива призиви няма да си мръдна пръста,пък ако ще да са изказани и с най-благородни чувства.Драги колеги,утре съм на разходка и след нея-по кафенетата.Не мърся нито по улицата,нито по водоемите,така,че няма да чистя боклуците на другите.Не знам как е при вас,но в моята община безработицата е над 19% и основно във временната заетост ангажираните хора се занимават именно с почистване.От това боклуците не стават по-малко.Няма да станат по-малко и от моите усилия,ако бих ги положил.За това няма да ги полагам.Друго ми е предназначението за делник,празник и отпуск.Сори!-на най-чист български език.
- GODzillata
AL KAPONE написа: По водоемите боклука не е от цигани...
Хайде бре....искаш ли да те заведа на едно място, където брега е тъмен от джагали по него?
На риба - като на война! Fish'n'chicks!

- G.Petkov
За утре съм си приготвил чувала.
Само един, че повече няма да се побере в колата!
Иначе, чистя цяла година, но сега за кампанията - обявявам го официално
!
Ако след всеки риболов съберем по една торба боклук, резултата ще се почуства веднага, колкото и много "дегенерати", които замърсяват да има. Това е проверено в практиката.
Наслука!
Само един, че повече няма да се побере в колата!
Иначе, чистя цяла година, но сега за кампанията - обявявам го официално

Ако след всеки риболов съберем по една торба боклук, резултата ще се почуства веднага, колкото и много "дегенерати", които замърсяват да има. Това е проверено в практиката.
Наслука!
-
Какво най често се получава по-водоемите
Отиваме за риба, там естествено е пълно с боклуци, казвам на колегите да изчистим, но те ми обясняват, че те не са ги хвърляли и няма да чистят.Идва време за тръгване и те си захвърлят боклуците при останалите, когато ги питам, защо
те ми отговарят -Ами виж какво сметище е, така или иначе е мръсно.Да сме честни, навремето не ми пукаше, после няколко години чистих сериозно по- бреговата ивица на водоема, сега чистя мястото където ще ловя и моите боклуци.Само ще добавя, пазете България, тя е ваша.
п.п.Аз също много мразя тези инициативи "Да изчистим България за един ден", по празниците да се агитира за помощ на болните или сирачетата.Това нещо трябва да се прави целогодишно, но веднъж все пак е повече от нищо

п.п.Аз също много мразя тези инициативи "Да изчистим България за един ден", по празниците да се агитира за помощ на болните или сирачетата.Това нещо трябва да се прави целогодишно, но веднъж все пак е повече от нищо

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- научил се да хвърля
Стига с тези цигани!Не може все с тях да се оправдаваме заради лошите си навици.Няма да се " прецакаме", ако си хвърляме всеки ден отпадъците там, където трябва. Трябва да ни е чисто не само заради самия пейзаж, а и за да пазим здравето на децата си. За мен по-важна причина няма!
Днес същите тези деца-тийнейджъри от нашия град ни дадоха урок как трябва да се почиства, нищо, че това не бяха изхвърлените от тях боклуци.
Днес същите тези деца-тийнейджъри от нашия град ни дадоха урок как трябва да се почиства, нищо, че това не бяха изхвърлените от тях боклуци.