Уклеи на яз. Студен кладенец!

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Уклеи на яз. Студен кладенец!

Мнение от Vesko1 »

Днес ,тъй като съм почитател на Формула 1...доста се чудих дали да ходя на риба.Изгледах квалификацията в 11ч....и нали съм си рибарче,викам си....я аз да отскоча за 2 -3 часа до залива на с.Траса,да видя какво е положението.Речено сторено..паля колата и след 15 минути съм на мястото....но-ИЗНЕНАДА!!!!
Залива изглеждаше ето така... :shock:

Изображение

Викам си...а нема се предаваме,и както си бях натоварен с пръчки такъми раници и простотии....реших да се пробвам по натам ..на 500метра на самия язовир.Така и така бях дошъл вече.
Изображение

Първо се пробвах на тежко...на пружини викам си сега нали уж се стопли водата та може да удари нещо едро....но не би.2-3 червеноперки по 200-300 грама и това беше...задуха пак един вятър...и спря.До мен един друг човек вика от сутринта бил там...и нищо едро.Тогава...си викам...Веско,ти без риба не трябва да се прибираш...захраних на близко...опънах една 5 метрова щека..и зачаках ,белким поне хвана риба за 2-3 тигана,да пием по 1 биричка вечерта.Оня дето беше до мен..скептично ме погледна..и вика -"В тоя вятър на плувка требе да си луд да мяташ приятелю.НИЩО НЯМА ДА ХВАНЕШ"....Викам си на акъла..."Стой та гледай ко стаа!"....и след около 20 минути...като зачесах едни ми ти едри уклей....малиии.Оня до мене...бързо бързо си прибра дънните и са насади до мене и той да фанел..уж за котките некоя рибка.Викам му..."ела бе,няма проблем..ем лаф ше си праим-лошо няма!"
И ги зачесахме....за 2 часа..около 80 едри уклеи хванах...оставих си около 30-40 едри бройки за тиганчето....а останалите ги дадох на човека до мене,викам...да си нахрани котките човека. :lol:
Изображение

...и към 4,30 викам на тоя до мен...айде да си ходим бе...ем да ми помогнеш с багажа че полвин километър до колата имам.Оня обаче....гледам го един такъв гузен гузен..вика..."Аз ще остана още малко..таман кълве."...
дадох му полвината риба...а си оставих за мен това ..да пия някоя биричка надвечер.. :D

Изображение

Тръгнах си аз....обаче нещо ме гложди ....обръщам се назад след около 200 метра...уж да почина...гледам ..ОНЯ ДЕТ МУ ДАДОХ РИБА...ВРЪЗВА ПАРАШУТИ НА ДЪННИТЕ!!!
Ейййй...алчна работа мама му стара,нема се оправим тва българите никога.Имаше оня поне 3 кила риба...ама и още да наскубе...ЧОВЕШКО ОКО НЕНАСИТНО ...мама му стара. :axe:

Та така отървах днес капото...на яз Студен кладенец.
:D
ИзображениеИзображение
http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
Аватар
RAAZIEL
сериозен играч
сериозен играч

Re: Уклеи на яз. Студен кладенец!

Мнение от RAAZIEL »

Разкошни биропийци :drinkers:
Ако го знаеше оня да бе пуснал рибата щеше да му стане много гадно.
ПАЗЕТЕ ЧИСТОТА НА ВОДОЕМИТЕ
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

RAAZIEL написа:Разкошни биропийци :drinkers:
Ако го знаеше оня да бе пуснал рибата щеше да му стане много гадно.
Бе мани ...50 годишен човек...2 часа лаф правихме,но не съм му в главата все пак..алчна работа.Тоя същия бил вчера на яз .Тракиец и от него ми е инфото че на Попския ръкав....от лодка се вадят много добри бели риби,на мъртва рибка.Утре....ако не изскочи нещо ненадейно,може да се пробваме с френдчето ми.
ИзображениеИзображение
boki speca
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от boki speca »

Аз ако бях на твое място щях да се върна и да взема да пусна оная риба дето съм му я дал, да си я лови сам.
Късмета е резултат от много добро планиране !!!
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

boki speca написа:Аз ако бях на твое място щях да се върна и да взема да пусна оная риба дето съм му я дал, да си я лови сам.
Бе нема си късам нервите с такива...и да си развалям готиния риболовен ден.Бая са почудих дали да не звънна на ИАРА...да го сгащят с парашутите,ама после да ма кълне оня.....нека живее бе...от бракониерство никой не е видял хаир.Да са му живи и здрави..."котките"...хахахахахахаа
ИзображениеИзображение
Аватар
enterprise
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от enterprise »

уклеи-мутанти....браво!в района, Тракиец е язовира ,за който има най-много слухове-все ги късат тия бели риби по 4-10 кила- вече вярвам само на снимки....
Ribko
фен клуб-скобар

Мнение от Ribko »

Добре си ги наскубал, аз ако бях щях да врътна телефона да му стане ''готино'' на човечеца.. :evil: ....
''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
Аватар
pacho109
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pacho109 »

Тая година май ще изпразват яз.Студен кладенец за профилактика на стената :!:
Изображение
Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

enterprise написа:уклеи-мутанти....браво!в района, Тракиец е язовира ,за който има най-много слухове-все ги късат тия бели риби по 4-10 кила- вече вярвам само на снимки....
Бе утре ше видим..има ли няма ли бели риби...и ако има ще пиша в темата.
Ribko написа:Добре си ги наскубал, аз ако бях щях да врътна телефона да му стане ''готино'' на човечеца.. :evil: ....
Те па така щяха да се разпъргавят да го хванат чеее....с 2 джипа разполагат и само ходят да тормозят бедните рибарчета по р.Върбица дето не знаят че на река с 2 пръчки е забранено да се лови.Коват им актове по 50 кинта-необжалваеми.
pacho109 написа:Тая година май ще изпразват яз.Студен кладенец за профилактика на стената :!:
Може и така да е...нямам инфо,но факт е ,че водата е паднала много...за жалост.
ИзображениеИзображение
vlado-fidera
фен клуб-скобар

Мнение от vlado-fidera »

Супер мезе си фанал. И на гадно месарче си попаднал. Не стига че и риба си му дал, а после зад гърба ти да стъкмява парашутите..... :axe: затова пълно пренебрежение за такива, аз така щех да се издразня, най малкото да се върна и да го наругая :lol:
"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим'' :D:D
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

vlado-fidera написа:Супер мезе си фанал. И на гадно месарче си попаднал. Не стига че и риба си му дал, а после зад гърба ти да стъкмява парашутите..... :axe: затова пълно пренебрежение за такива, аз така щех да се издразня, най малкото да се върна и да го наругая :lol:
Мерси...мезето сега в момента го ям-супер е.
Мани мани,тоя ма разочарова тотално....че и полвин бутилка минерална вода му дадох бадява от мойта да си отсипе.Ожаднял па му свършила водата...вика -колега да си отсипа от твойта.Викам нямаш проблем бе...
Начи с тия парашути като видя някой да лови....и ми са дига кръвното тотално.Откъде дойде тая мода касапска бе..от Турция ли от Гърция ли...не мога да ги разбера тия хора....какъв кеф им прави да ловят с тия парашути не знам.
:(
ИзображениеИзображение
Аватар
Sc00by
фен клуб-скобар

Мнение от Sc00by »

Алчноста в Българина е ..........
Поздравления за улова уклейките за мезе са перфектни :wink: :)
Изображение
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

Sc00by написа: Поздравления за улова уклейките за мезе са перфектни :wink: :)
Мерси!Аз пред каракуда и уклей ....предпочитам уклея...че няма много кости,па вече сме на възраст ...така да се каже,зъбите са..кът-хахахаха
ИзображениеИзображение
David Kamenov
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от David Kamenov »

Браво тия уклей са ГМО.
Риболова е хоби.Наслука :)
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

David Kamenov написа:Браво тия уклей са ГМО.
Това сигурно е от радиацията от Фокушима.... :D
Начи аз като ги ловях,се си мислех ,че са толкова големи ,щото са пълни с хайвер....но като зех да ги чистя...опа-ИЗНЕНАДА....хайвер -нъцкиии...;)
ИзображениеИзображение
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”