Какво бихте ми препоръчали?

Модератор: sapuna

Аватар
Ribarq.s.m.
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Какво бихте ми препоръчали?

Мнение от Ribarq.s.m. »

Привет колеги!Искам да купя 3 шаранджийски пръчки с акция 3 либри на 3 части с дължина 3.90 и цена не повече от 40 лв бр..На тях искам да сложа макри със система баит рънер ,но незнам какви и цена до 50 лв бр..Очаквам всякакви предложения.Засега съм се спрял на пръчка филстар Target Carp 3.90?
Изображение
ivann
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Какво бихте ми препоръчали?

Мнение от ivann »

Според мен ако причината за избора ти е финансова по-добре си земи две такива пръчки и две макари за лятото, а зимата,като събереш малко пари с коледното намаление ще купиш три доста по добри комлекта! Мое мнение!
albundi29
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от albundi29 »

Прав е колегата по добре си вземи 2 по качествени а зимата си купи трета.А и не забравяй,че ще ти трябва влакно,куки,тежести......и мн.други работи :rolleyes: успех в избора :drinkers:
Жаден съм а вода не ми се пие
Аватар
svilen_sa6kov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от svilen_sa6kov »

ето ти пръчките - пробвани и с отлично представяне - http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... ts_id=2663
Ето ти и макарите за тях:
http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... ts_id=3450
Успех в покупката.
По- добре детето с въдица в ръката :fishing3: , отколкото пред видеоиграта :finga: .
biboin
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от biboin »

Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Аватар
batefaio
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от batefaio »

biboin написа:Виж тук http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=86&t=46326
Много по - добре, отколкото другите предложения, по - добре по - висок клас втора употреба, отколкото пластмасовите играчки, които ти предлагат! Така или иначе ако се зарибиш догодина ще ги сменяш:)
Аватар
Naas
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Naas »

Здравейте! Първо се извинявам на колегата че му ползвам темата но мисля че е по добре от колкото да пускам нова за едно и също питане :wink:

Аз също съм начинаещ в шаранския риболов и за сега мисля да си взема само една пръчка докато посвикна. Оглеждам същия ценови диапазон около 40лв. и се колебая между три модела:

На първо място ТОВА

На второ ТОВА

На трето ТОВА ако успея да намеря разбира се :wink:

По принцип бих предпочел 3.90 3,5lb на три части но като не мога да си позволя ще се задоволя с 3.60 3lb. Може и втора употреба но не мога да харесам нищо за сега. Очаквам мнението ви за тези пръчки. Поздрави :wink:
delio-haidutin
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от delio-haidutin »

Naas написа:Здравейте! Първо се извинявам на колегата че му ползвам темата но мисля че е по добре от колкото да пускам нова за едно и също питане :wink:

Аз също съм начинаещ в шаранския риболов и за сега мисля да си взема само една пръчка докато посвикна. Оглеждам същия ценови диапазон около 40лв. и се колебая между три модела:

На първо място ТОВА

На второ ТОВА

На трето ТОВА ако успея да намеря разбира се :wink:

По принцип бих предпочел 3.90 3,5lb на три части но като не мога да си позволя ще се задоволя с 3.60 3lb. Може и втора употреба но не мога да харесам нищо за сега. Очаквам мнението ви за тези пръчки. Поздрави :wink:
колега на филстар ги видях сопите ( и аз търся на подобна цена),предните водачи са само със задно краче (загледаисе в снимките) и никак неми вдъхват доверие .виж в РИБОКО,ТАМ ИМА НА 29 ЛВ,не е ясно водача до макарата колко е голям ,че има някои които са по 25-30 мм.и от фирмата не ми дадоха точен отговор
ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
Аватар
batefaio
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от batefaio »

Колега, не се занимавай с простотии, пиши на сапуна, като се върне от Езерово, мисля, че за педесетина лева ще те уреди с Pokee точно каквото искаш - 3.90 на 3 части на 3.5 либри.
ivanoff
новобранец
новобранец

Мнение от ivanoff »

svilen_sa6kov написа:ето ти пръчките - пробвани и с отлично представяне - http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... ts_id=2663
Ето ти и макарите за тях:
http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... ts_id=3450
Успех в покупката.
От пръчката мога да изкажа преки мнения и е доста добра даже този уикенд вече изкара няколко шаранчета, първия път като я ползвах даже претърпя леко произшествие а именно един приятел мина отгоре с колата и на нея нищо и нямаше смао един водач се смени.Согурно иам и по добри но съм довилен от тях за момента. Иначе макарата само я погледнах-доста стабилна, много плавно върти, но до там. Гледах я в магазина докато ми сменяха водача, но бях купил вече макари :|
Аватар
mitiogt
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от mitiogt »

+ 1 за jaxon harmony , имам ги на 3 либри , единствено не ми харесва , че са малко мекички, но пък се справят идеално с малки и големи риби , за парите си е перфектна пръчка !
Любими Риболовни сайтове:
Най-добрият риболовен магазин Ribata.eu
Публикувай отговор

Обратно към “Въдици и макари”