Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Ковачево?
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- научил се да хвърля
Ковачево?
Здравейте, колеги! Моля Ви да ми дадете някакво инфо за Ковачевския язовир, че мисля да отскоча до там събота и неделя? Ако някой знае дали излиза нещо и какво да казва. Благодаря ви предварително!!!
Наслука!!!
-
- научил се да хвърля
Здравейте, колеги! Макар, че не получих инфо от вас разбрах, че тоя гьол давал доволно едра каракуда, червенопера, бяла риба и шаран! Речено сторено! В неделя в 6:00 веяе бяхме с баща ми на язовира! Отначало хванахме една бяла риба и два костура на щипок, после още един костур и това беше!!! Повече от лош ден!!! А язовира беше тъпкан с хора!!! Повечето бяха от събота, но и те нямаше с какво да се похвалят!!! Всеки се чудеше защо не е като преди няколко дена когато е давало доволно каракуди по 0.5 килограма и отгоре и червенопера по над 300 грама!?!? А от семейство шаранови нямаше и следа!!! Нито шаран, нито каракуда, нито платика, нито бабушка, абе с една дума нищо!!! За пръв път ходя там ама след такъв излет надали ще повторя, макар че всеки казва, че гьола е бъкан от риба и давал доволно! В събота беше 9 септември и това ме накара да си спомня как беше едно време, толкова мразения комунизъм! А то да го мразиш ли, да жалееш по него ли незнам! Знам само, че по онова време ИАРА си вършеше работата, зарибяваше се редовно, а билета беше със символична цена!!!
Наслука!!!