Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

яз.Дреновец-скапана локва!!!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
яз.Дреновец-скапана локва!!!
На вниманието на желаещите да посетят водоема.
Понеже само той е разрешен и още един - лайнарника на Белоградчик,та днес със шурека посетихме Дреновец.
"Лових" с пикер и фидер.
Неам думи,за това без!

Понеже само той е разрешен и още един - лайнарника на Белоградчик,та днес със шурека посетихме Дреновец.
"Лових" с пикер и фидер.
Неам думи,за това без!

-
- разбира нещата
Re: яз.Дреновец-скапана локва!!!
Васко верно ли бе 20 кинта... 20 кила г.... знаете си продължението.

Явно ядове са били повече от колкото удоволствието!!! Но това не е нищо ново-мила родна картинка!

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Абе братле , да не са ви метнали бре? Каква е тая кръчмарска сметка без печат , без нищо? Какви бяха хората дето ви искаха пари? Чувал съм за случаи дето разни измекяри се представят за "собственици" или "пазачи" и събират такси от нищо не подозиращи колеги. Мен така един ден на Доспат миналата година идват едни и викат "Плащай за палатките"...имало такса за къмпингуване...Първо ги помолих да се легитимират, после им поисках някакъв документ или закон, който им дава право да събират такси и най-накрая ги изгоних де.... 

Бах мама му, миналото лято беше 6 кинта на пръчка и имаше здраво риба... 

''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
Що не занесеш тая хартийка в данъчното да ти кажат те колко е законна?!?stich написа:Физиономист съм.Тоя дето мина за таксата е от няколко години.

- TRAP
- ще става разбирач
Васко 10лева на пръчка ли е или е на човек
ако е такава таксата да не би да е само за забраната нещо по подробно казала тоя до миналата година беше 6 лева на човек и издаваха бележка с касов апарат.

Аз ходя по брега и викам рибката да идва тя при мен сега.
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
kaloyan Mladenov написа:...верно ли бе 20 кинта... 20 кила г.... знаете си продължението.
2 Х 10...т.е. 10 кинта на човек...така е, болен се е*е на легло, та така е през забраната....аз там не стъпвам след като педала забрани тапите за тулупите...'щот ако утре почна да ги ловя на воблер, ще ги забрани и тях....освен т'ва не дава да се бучка....хубаво, че разни момъци цяла зима косиха язовира....в добър ден се прибираха с пълен багажник риба.

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- czd
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Аз пък минах на разходка из Божурица
един пидж си ловеше на стената безгрижно с около 5-6 тояги ,после обиколихме реката и малко след бента в храстите две познати мутри /псевдорибари и иманяри/ метнали по 2 въдици
,после около моста на Синаговци изхърлихме един брой мрежа /самоделка/ като собственика ми е известен ,ама нали уж няма пари за хляб .....
после на Стария яз изловихме един с жълто ботуши да си лови безгрижно ,ама като ни видя откъсна като куче от синджир......та почвам да се чудя дали по тези места има забрана
или се разчита на това ,че по Великден няма кой да мине на проверка 

- borislav58
- сериозен играч
Значи не съм само аззззз
Колега прощавай но, и аз ходих на платен
Уловил съм над триста бройки шаранчета
колкото една цигара
.Късно се усетих
да ги збирам за да ги преместя на друг водоем в Стрелча, но слава богу пак има около стотина бройки .Утре ще ги закарам да ги пусна в новия им дом.Така ще ни прецакват сега арендаторите
Наслука до следващия валат.

Всичко заебавам и за риба заминавам!
borislav58 написа:.... има около стотина бройки .Утре ще ги закарам да ги пусна в новия им дом............

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
..........те това е истината...........плюс това имаш и свидетелevgeniboy написа:Що не занесеш тая хартийка в данъчното да ти кажат те колко е законна?!?stich написа:Физиономист съм.Тоя дето мина за таксата е от няколко години.

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
- borislav58
- сериозен играч
bkd написа:..........те това е истината...........плюс това имаш и свидетелevgeniboy написа:Що не занесеш тая хартийка в данъчното да ти кажат те колко е законна?!?stich написа:Физиономист съм.Тоя дето мина за таксата е от няколко години.

Всичко заебавам и за риба заминавам!
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
А много ли хора имаше колега,аз мисля в началото на май да ходя някъде и Дреновец ми е една от дестинациите.А на царевица пробвахте ли?