Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Морски риболовни излети.
naRiba.com

Форум

Как ходих и аз на морето...
Модератори: emo vasilev, alekst
- IVKOPIVKO
- разбира нещата
Как ходих и аз на морето...
Ей го на пак е Великден,ха сега накъде накъде и айде пак към Варна.Изтърсих се още в четвъртък у мойте хора ни лук ял, ни лук мирисал.Викам ами сега?Четвъртък...до събота още два дена та си викам я да видим как е морския риболов...е да амааа ни въдици съм взел,ни дрехи за риболов...тръгнал с белите ризки.Помощта дойде от две места,дадоха ми мойте приятели едно старо яке тип "строител'' ,а за останалото се погрижи Вилиян от Варна.Посрещна ме момчето баш като гост,въдица ми даде,такъми,стръв и поехме в петъчния ден най-напред към морска гара Варна.Там обаче рибките бяха доста дребни,ей тази беше най-голямата...
. Поседяхме малко там и след кратки разговори с негови приятели отлетяхме за Кранево.Там вече положението малко по-розово излизаха доста прилични попчета до към 100-200гр.Хората си ловяха на мидичка,на скаридка а аз като язовирно чадо стабилно ги чешех само на бял чевей
и то доволен от факта,че на белия червей налапваха лесно и почти всяко кълване беше реализирано.Оказа се голяма краста ама и мнооого такъми скъсахме по каманаците.Така улисани в риболова сме забравили да щракнем снимка с общия улов малко над 2 кг...но здраве да е другия път...

-
- вече хвърля и на тежко
Re: Как ходих и аз на морето...
Браво бре! Две кила не е никак зле . Явно попа почва здраво да "апи.
- IVKOPIVKO
- разбира нещата
Re: Как ходих и аз на морето...
Днес слетобед се разходих покрай морска гара Варна, на яхтеното пристанище един пич ги скубеше гол след гол...мисля утре да сляза и аз преди да потегля за Шумен.