Къде се намирам:
Къмпингуване
Фотография
naRiba.com

Форум

Моля за съвет.
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- новобранец
Моля за съвет.
Привет,колеги! Бих искал да се съветвам с Вас за закупуването на DSLR апарат. Спрял съм се на Canon EOS 500D . Ето линк http://www.photopavilion.com/?page=cata ... additional
Допитвам се до Вас,защото съм начинаещ в областта на фотографията и бих искал да знам какво е мнението Ви за самия апарат !
Предварително благодаря на всички отзовали се!
Поздрави!
Допитвам се до Вас,защото съм начинаещ в областта на фотографията и бих искал да знам какво е мнението Ви за самия апарат !
Предварително благодаря на всички отзовали се!
Поздрави!
Re: Моля за съвет.
Колега,ето в тази темаValio_Iliev написа:Привет,колеги! Бих искал да се съветвам с Вас за закупуването на DSLR апарат..........

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
-
- новобранец
Благодаря,колега! Прочел съм цялата тема,но питам конкретно за впечатления и отзиви за този апарат. 

- antivik
- кандидат преподавател
Давам съвсем лично мнение. Когато си купуваш апарат обърни внимание и на допълнителните аксесоари , които се предлагат, например карта памет/вярвай ми ще ти потрябва по-голяма от предлаганата/, защото това ще те накара да купуваш допълнително, иначе е хубаво че влиза зарядно. При мен се наложи да си го платя отделно с батерийте/но това е щото исках по голямяма бройка/. Като цяло апарата изглежда добър, но когато аз си купувах такава техника преди около половин година ми дадоха акъл да си търся апарат с батерии АА, а не литиеви. Обосновката беше, че не винаги се намират литиеви за точния модел и се получавало като с ДЖСМ-те, като се скапе батерията сменяш телефона. Прегледай хубаво и други предложения и обърни внимание на възможностите: оптично увеличение, различни режими, снимане на видеоклипове и звук и тн. Колкот по-вече по-добре, но се качва и цената, а и ако ще го мъкнеш по рибарски излети внимавай за размерите. Ако си с кола няма значение ако си пешеходец, ще трябва да му търсиш място в багажерията
.

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Ето ти линк към статистическа оценка на потребители закупили този фотоапарат.
Имаш възможност да направиш и сравнение с други марки фотоапарати, които те интересуват.
ЦЪК
Имаш възможност да направиш и сравнение с други марки фотоапарати, които те интересуват.

-
- новобранец
Благодаря Ви за съветите.. Бих се радвал,ако и други колеги изкажат мнение 

-
- новобранец
Колеги, благодаря за мненията и съветите Ви.
Апарата вече е закупен.
Апарата вече е закупен.
- antivik
- кандидат преподавател
Че поне се похвали какъве е де. И вземи сподели първи впечатления, че и някоя снимка. И да си жив и здрав дълго да го ползваш
.

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
супер е аз имам 550D и сам много доволен,батерията даржи много правилсам по 3000 снимки с 1 заряд .
-
- новобранец
Модела е Canon EOS 500D. Първоначалните ми впечатления са много добри,а преценката за качество на снимките я оставям на Вас : )
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.