Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

Сайта заприличва на долнопробна кръчма!!!
Модератор: sapuna
- Niko
- новобранец
- Обратна връзка:
Сайта заприличва на долнопробна кръчма!!!

Вместо да споделяте информация в сайта ,започвате да пишете само глупости !Мисля ,че сайта е пред разпадане ,ако потребителите не променят манталитета на изказванията поместени във форумите .

за съжаление наистина има много потребители (болшинството гости) които бълват ненужна информация. Също бих се обърнал към всички потребители да поставят темите си в конкретните категории. Ако на някой му липсва категория да не се притеснява да ми напише лично съобщение или мейл на fixxer@nariba.com
Благодаря предварително.
Благодаря предварително.
http://naRiba.com
WINNERS DON'T USE DRUGS
WINNERS DON'T USE DRUGS
- unknown
- новобранец
- Обратна връзка:
fixxer искам само да предложа ако има такава възможност:В форума да могат да пишат само регистрирани потребители и ако някой се е регистрирал и не е писал нищо смислено или не пише изобщо да се изтрива потребителския му акаунт!А също така има ли модератори които да трият несмислени теми?Ония от Хасково направо ме разби от смях...

Не съм никакъв да критикувам другите но според мен тази тема трябва да се премахнеискам да хвана хубава рибка някой знае ли каде жарана блесна?

- zograf
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Колеги мисля че форума не е толкова зле в сравнение с подобни който са се превърнали в чат.Една тема и двама души който са си го говорили в кръчмата и си го пишат после в форума за да е по интересно.Тук поне такива работи няма.Има само няколко колеги който искат да исказват мнения за да трупат точки за да станат спец.риболовец ама аз по принцип гледам какво е написал човека а не колко квадратчета му светят 

"Животът се измерва не с броя вдишвания, а с моментите, които са накарали дъха ни да спре!"
Когато Бог дал на хората мозъци, той не им казал, че те задължително ще функционират.
Когато Бог дал на хората мозъци, той не им казал, че те задължително ще функционират.
-
- вече хвърля и на тежко
- Cougar
- ще става разбирач
Ne che shte vzema da zashtitavam drugija forum, no i tuk kato poglednesh edin obiknoven bulgarski ribolovec kakvo da nameri?zograf написа:Колеги мисля че форума не е толкова зле в сравнение с подобни който са се превърнали в чат.
Edin "Pumer" pishesht za lovene na pochti nesushtestvuvashti v Bulgaria ribi po nepozvoleni v Bulgaria nachini na nekakvo si mjasto po sveta no tvurdo na drug continent
Edin "Penn" pishesht za lov na akuli i ribi ton ot kater sus prisposoblenija neponjatni za nikoj naokolo i toj njakude daleche daleche na drug continent.
No vurha na sladoleda e kolegata Zhoro Gocov kojto praktikuva lovene na sharan i zmiorka prez zimata s blesna No3 pusnata nadulboko s downrigger

Ako na vas ne vi kulve edur sharan na blesna zimata tova e zashtoto vie njamate downrigger, ne ste na 100m v djasno ot kulata i 80m napred vuv vodata na jazovira ili prosto ne se kazvate "Zhoro Gocov".

To inache e jasno che nikoj njama da napishe koga i kude e hvanal primerno 10 skobara na vareno zhito, ili 25 cherni mreni na ruchejnik, ili 5 golemi kefala na drebna bjala blesna.
Колеги, не знам дали защото съм сравнително отскоро в този форум, но аз по-скоро го харесвам. Чета това, което пишете и се радвам, че тук пишат и изказват мнение хора обичащи риболова, загрижени за него, любознателни и най-вече широко скроени. Не че няма и от "другите", но те не са важни... (да не говориме за разните боклуци гости - комплексари, които влизат с единствената цел да ръсят глупости и да обиждат) Риболовът за мен отдавна е нещо много, много повече от хоби или разходка или начин да осигуриш мезето (не дай Боже!!). Сигурно няма да е силно ако кажа че ми е почти като наркотик.
А да видиш че някъде се разменят мнения, дават се съвети и се споделя се опит от колеги със същото отношение към нещата е меко казано чудесно.
И наистина не виждам защо се дават рангове и степени тук?!! Какво ме интересува това, че 20-тина души които никога не съм виждал и сигурно няма да видя ме сметнат за спец?!!?!! С какво ще ми помогне или навреди това, когато съм сам с въдицата на някое от хилядите прекрасни местенца по българските водоеми и когато за мен не съществува НИКОЙ и НИЩО друго освен красотата на тези няколко часа...
Считам че във форума има и интересни теми, и интересни съвети и полезна информация (дори за неначинаещи рибари). И ако се опитаме да се държим прилично и да се фокусираме върху чисто риболовните аспекти на темите, то форума ще продължи да е добро място за всеки истински колега и никога няма да стане безинтересен и скучен.

И наистина не виждам защо се дават рангове и степени тук?!! Какво ме интересува това, че 20-тина души които никога не съм виждал и сигурно няма да видя ме сметнат за спец?!!?!! С какво ще ми помогне или навреди това, когато съм сам с въдицата на някое от хилядите прекрасни местенца по българските водоеми и когато за мен не съществува НИКОЙ и НИЩО друго освен красотата на тези няколко часа...
Считам че във форума има и интересни теми, и интересни съвети и полезна информация (дори за неначинаещи рибари). И ако се опитаме да се държим прилично и да се фокусираме върху чисто риболовните аспекти на темите, то форума ще продължи да е добро място за всеки истински колега и никога няма да стане безинтересен и скучен.