Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

Панчарево за шаран
Модератор: Кърцата
- zaribanask8
- вече хвърля и на тежко
Панчарево за шаран
Здравейте смятам събота да отида на Панчарево-платеното някой може ли да ми каже на какво да ловя(монтажи и т.н)цените знаете ли как са?Смятах да ловя на дъно с ПВА чорап ,ако някой ми предложи нещо ще съм много благодарен 

Викат ми Николаев 

Re: Панчарево за шаран
:)http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... start=1455
Поразгледай и ще намериш каквото ти трябва, на мен също ще ми е интересно да разбера , понеже до сега не съм ходил
Успех
Поразгледай и ще намериш каквото ти трябва, на мен също ще ми е интересно да разбера , понеже до сега не съм ходил

Успех
Цените са 5 лв на пръчка 5 лв шаран 7,50 пъстърва каракуда до 1 кг безплатно
можеш да връщаш до 4 риби без пъстърва
иначе моите наблюдения са че кълве на всичко , стига да си захраниш
можеш да връщаш до 4 риби без пъстърва
иначе моите наблюдения са че кълве на всичко , стига да си захраниш
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
...колега заради рибата или заради спортния риболов. 

- zaribanask8
- вече хвърля и на тежко
Така стана,че нещата се объркаха и ще ходя на Герман монтажа ще е с ПВА торбичка захранено с пелети с мед ,стръв -царевица и ще похвърлям на торен на плувка qno_zloo ще ходя за спорт 

Викат ми Николаев 

на Герман е 3 лв на въдица 6,50 шаран 8,50 пъстрва в момента кълват шаранчета по 1,2 кгzaribanask8 написа:Така стана,че нещата се объркаха и ще ходя на Герман монтажа ще е с ПВА торбичка захранено с пелети с мед ,стръв -царевица и ще похвърлям на торен на плувка qno_zloo ще ходя за спорт
-
- кандидат преподавател
Момци раздела е Отивам naRiba и ако някой не знае значението му то е,намерение за бъдещи излети ,покана за компания и така....и при толкова добре развита тема за София и региона кому е нужно се пръска инфото.

окslivnalia написа:Момци раздела е Отивам naRiba и ако някой не знае значението му то е,намерение за бъдещи излети ,покана за компания и така....и при толкова добре развита тема за София и региона кому е нужно се пръска инфото.
гледах да съм полезен на колегата
извинявам се
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
...и аз се извинявам, затова го каня на 6,7 или8 май с мен за шарани, тако гарантирам за 50+ шарана за двамата, и да не си помисли някой нещо говоря за хвани пусни, спортен риболов.slivnalia написа:Момци раздела е Отивам naRiba и ако някой не знае значението му то е,намерение за бъдещи излети ,покана за компания и така....и при толкова добре развита тема за София и региона кому е нужно се пръска инфото.
Поздрави...