Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Тараторското
Модератор: sapuna
Тараторското
Някой има ли информация за Тараторското?
Re: Тараторското
Някъде чух, че към обед скачала пъстърва...
- CERRUTI
- сериозен играч
За пъстърва там аз немога да съм ти полезен.....нека някой по запознат колега да даде инфо.Аз ходя там главно за толупи ама времето трябва да се постопли 

Вчера отидох на разузнаване.Пътят е лош,излизат дребни шаранчета,пастърви 0.250гр.,уклей.Таксата не знам колко е, плати колегата, но мисля,че е 5 лв.,за въдица за цял ден и рибата не се заплаща.Успех, ако ходиш, но не забравяй за пътят.
- CERRUTI
- сериозен играч
5лева на пръчка,като платиш 2 пръчки(10лв.) третата е бонус-безплатна......значи за 10лв.-3пръчки.....bakalina написа:Таксата не знам колко е, плати колегата, но мисля,че е 5 лв.,за въдица за цял ден и рибата не се заплаща.Успех, ако ходиш, но не забравяй за пътят.

- TRAP
- ще става разбирач
Много лоши спомени имам от пътя там.
Аз ходя по брега и викам рибката да идва тя при мен сега.
- GoriLLaz
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Момчета я го покажете на картата или дайте координати че скоро един колеги ми говори за тоязи язовир? 

- GoriLLaz
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Мерси 

Утре (събота) ще отскоча с жената, хем на въздух, хем да опитам как е....Ако някой знае добрите места - не се стискайте - кажете...
Вчера, събота, ходих на Тараторското - вятър, слънце, лицето ми стана като павиански задник (червено) - цял ден "къпах" бели и торни червеи....и нищо, даже не удари и един път...а риба играеше, особено около обед, наоколо колегите - същото, но е красиво и приятно, в крайна сметка беше един прекрасен излет сред природата...Плаща се по 5 лв. на пръчка, ако платиш за две трета е безплатно...Пак ще отида!
- CERRUTI
- сериозен играч
Мисля че му е рано още......Нека да се оправи времето,да се затопли по продължително.Kocyo написа: цял ден "къпах" бели и торни червеи....и нищо, даже не удари и един път...а риба играеше,

- Ivo_Ivanov
- сериозен играч
Мисля че му е рано още......Нека да се оправи времето,да се затопли по продължително.[/quote]Kocyo написа: цял ден "къпах" бели и торни червеи....и нищо, даже не удари и един път...а риба играеше,
никога не му е рано.....пъстърва си излиза и шаранчета около около 4--500гр.клена също си е гладен.

на кое му казвата тараторското щото от картата не се вижда добре, но мисля се намира в близост до яз. Веринско