Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Извево
- indalo
- фен клуб-скобар
Извево
Здравейте приятели, та, не че има кво много да се похваля ма истресох прашището на ластико днеска. Набързо, че съм яката уморен, а и се опитвам да гуедам мача
Сутринта към 8 бяхме на водоема с един френд. И се настанихме така.
Тва е моя панаир, а у уево е френдчето Росен.

Поглед напред и към кафето.

Малко стръв и малко манджа.

А те и 2ве рибки.
Първо едно шаране, точно 2 кила/ в събота ще го апнувам, та Пацо ми го мерна
/

А после и едно тулупе в неколко кадъра, смен със глава, с мен без глава, и кепчосано.

Са за риболова и времето. Сутринта как беше прекрасно, така и заваля. През това време хванах 2 шаранчета, първотото около кило , второто красавецът от снимката. Като заваля, взе че клъвна и ластика така се изнесе към кафето, че ако го държах в ръцете си щях да стигна до кафето на водни ски.
Но понеже дадох отпор все че скъса повод о, 145 на Колмик. Значи ясно, беа се навъртели толупетата. След кто оправих линията, тази ми помисъл се оказа вярна, друг толуп се закачи на кукичката и на прашището по ластико му се е.а м...та.
Тоз гад обаче го спрях и позира в няколко кадъра. До края имах още 2 шаранчета , колко гоуемото, разбира се и едно откачане. Повече снимки не съм праил що времето много се из...пържи. Ту дъжд, ту ветър. Колегата и той фана 6 рибета/ шаранета/. Доволно биха казали некои. И аз. Аз лових с щека, ластик 1,4, линич- основно 0,16 на Дайва, плувка грамче, повод 0,145 на Колмик и кука 14 на Мавер, некви ангилески, без контра и с уше, абе Перничани, ангуичани, кво да ви разправям. Манджата ВДЕ фишмил, малко бисквита, бели/шарени/, царевичка, пелетки. Стръв - същата. Рибките хванах на бел,червен, бел и едната на пеледка/за сефте. Та ..уж малко чех да пишем, а май станах досаден, та стига за сега.
Поздрави.
п.п. Излета е от днес, ако на снимките пише 19. Знам, че трябва да го правя, но все забравям.

Тва е моя панаир, а у уево е френдчето Росен.
Поглед напред и към кафето.
Малко стръв и малко манджа.
А те и 2ве рибки.
Първо едно шаране, точно 2 кила/ в събота ще го апнувам, та Пацо ми го мерна

А после и едно тулупе в неколко кадъра, смен със глава, с мен без глава, и кепчосано.
Са за риболова и времето. Сутринта как беше прекрасно, така и заваля. През това време хванах 2 шаранчета, първотото около кило , второто красавецът от снимката. Като заваля, взе че клъвна и ластика така се изнесе към кафето, че ако го държах в ръцете си щях да стигна до кафето на водни ски.

Поздрави.
п.п. Излета е от днес, ако на снимките пише 19. Знам, че трябва да го правя, но все забравям.

Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- сериозен играч
Re: Извево
доволно е

Риболовът е като песен, която можеш да слушаш цял живот. И колкото повече я слушаш, толкова повече ти се пее. Няма насита, няма спиране. А ако тази песен се запее и с приятели, тогава концерта е доживотен.
екстра свежо!jagger1 написа:![]()
![]()
. А къде е Голф 2-ката в цялата тази система
. Майтап бе. Браво за рибетата. Ей, не можах да си изпълня обещанието за ГДиканя, ама времето е пред нас, а ние сме във времето. Завист, завист от мен
. Като ги гледам тези рибета,
. Доообре
.

колега,да попитам,за диканя...че мноого ми е залипсвало нещо..но поради последните спомени от там,та не съм ходил вече 3-4год

благодаря предарително

фен клуб-скобар
Виж темата за Горна Диканя. За да не се повтаря. Има актуални снимки от март 2011 г. При първа възможност ще кача още. Качил съм и карта на водоема. Иначе за морунажа - просто спомен. Хубав спомен, ама спомен
. Може би тази година ще даде по някое кленче след забраната. Ако остане извън арендаторския мерак язовирчето, мисля, че ще има бъдеще. Ама знае ли човек какви са мераците на разните му арендатори и ИАРА-джиите? Ще го следя и ще пускам инфо в темата за ГД (Горна Диканя)
п.п.Все пак темата е друга - не за ГД. Уважение към колегата.

п.п.Все пак темата е друга - не за ГД. Уважение към колегата.
Последно промяна от jagger1 на Сря Апр 27, 2011 11:50 pm, променено общо 1 път.
Риболовът е като песен, която можеш да слушаш цял живот. И колкото повече я слушаш, толкова повече ти се пее. Няма насита, няма спиране. А ако тази песен се запее и с приятели, тогава концерта е доживотен.
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Много готин излет е станал!Щом не е останало прашище.
Миналия път,като ходихме взех 2 шаранчета за хапване,единя го пръжнахме направо супер вкусотия!
Явно знаеш откъде да взимаш риба. 

Миналия път,като ходихме взех 2 шаранчета за хапване,единя го пръжнахме направо супер вкусотия!

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
Много арно изУетче, започват да ми аресват тея длъги колци.... 

Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

- antivik
- кандидат преподавател
Супер излетче и екстра рибоци, ма като гледам тая дълга сопа, направо ще сложиш плувката на другия бряг.

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
-
- научил се да хвърля
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Браво Ивка, наздраве за шаранчето 

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- indalo
- фен клуб-скобар
Знам, Цеко. От там ги ям от години назад и знам за какво става въпрос. Нали черешките са ми горе над пътя.Paublo_Eskobar написа:Много готин излет е станал!Щом не е останало прашище.![]()
![]()
Миналия път,като ходихме взех 2 шаранчета за хапване,единя го пръжнахме направо супер вкусотия!Явно знаеш откъде да взимаш риба.

Последно промяна от indalo на Чет Апр 28, 2011 8:55 am, променено общо 1 път.
Чудя се луд ли съм или не съм.