Извево

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
indalo
фен клуб-скобар

Извево

Мнение от indalo »

Здравейте приятели, та, не че има кво много да се похваля ма истресох прашището на ластико днеска. Набързо, че съм яката уморен, а и се опитвам да гуедам мача :D Сутринта към 8 бяхме на водоема с един френд. И се настанихме така.
Тва е моя панаир, а у уево е френдчето Росен.
Изображение
Изображение

Поглед напред и към кафето.
Изображение
Изображение

Малко стръв и малко манджа.
Изображение
Изображение

А те и 2ве рибки.
Първо едно шаране, точно 2 кила/ в събота ще го апнувам, та Пацо ми го мерна :D /
Изображение
А после и едно тулупе в неколко кадъра, смен със глава, с мен без глава, и кепчосано.
Изображение
Изображение
Изображение

Са за риболова и времето. Сутринта как беше прекрасно, така и заваля. През това време хванах 2 шаранчета, първотото около кило , второто красавецът от снимката. Като заваля, взе че клъвна и ластика така се изнесе към кафето, че ако го държах в ръцете си щях да стигна до кафето на водни ски. :D Но понеже дадох отпор все че скъса повод о, 145 на Колмик. Значи ясно, беа се навъртели толупетата. След кто оправих линията, тази ми помисъл се оказа вярна, друг толуп се закачи на кукичката и на прашището по ластико му се е.а м...та. :D Тоз гад обаче го спрях и позира в няколко кадъра. До края имах още 2 шаранчета , колко гоуемото, разбира се и едно откачане. Повече снимки не съм праил що времето много се из...пържи. Ту дъжд, ту ветър. Колегата и той фана 6 рибета/ шаранета/. Доволно биха казали некои. И аз. Аз лових с щека, ластик 1,4, линич- основно 0,16 на Дайва, плувка грамче, повод 0,145 на Колмик и кука 14 на Мавер, некви ангилески, без контра и с уше, абе Перничани, ангуичани, кво да ви разправям. Манджата ВДЕ фишмил, малко бисквита, бели/шарени/, царевичка, пелетки. Стръв - същата. Рибките хванах на бел,червен, бел и едната на пеледка/за сефте. Та ..уж малко чех да пишем, а май станах досаден, та стига за сега.
Поздрави.

п.п. Излета е от днес, ако на снимките пише 19. Знам, че трябва да го правя, но все забравям. :?
Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
venci72
сериозен играч
сериозен играч

Re: Извево

Мнение от venci72 »

доволно е
Аватар
jagger1
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от jagger1 »

:lol: :lol: :lol: . А къде е Голф 2-ката в цялата тази система :lol: . Майтап бе. Браво за рибетата. Ей, не можах да си изпълня обещанието за ГДиканя, ама времето е пред нас, а ние сме във времето. Завист, завист от мен :D . Като ги гледам тези рибета, :tonqe: . Доообре :D . :smt023
Риболовът е като песен, която можеш да слушаш цял живот. И колкото повече я слушаш, толкова повече ти се пее. Няма насита, няма спиране. А ако тази песен се запее и с приятели, тогава концерта е доживотен.
Мънцата

Мнение от Мънцата »

Супер излетче :smt023
stich
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от stich »

Екстра! Браво!
Изображение
Аватар
sashoart
фен клуб-скобар

Мнение от sashoart »

jagger1 написа::lol: :lol: :lol: . А къде е Голф 2-ката в цялата тази система :lol: . Майтап бе. Браво за рибетата. Ей, не можах да си изпълня обещанието за ГДиканя, ама времето е пред нас, а ние сме във времето. Завист, завист от мен :D . Като ги гледам тези рибета, :tonqe: . Доообре :D . :smt023
екстра свежо! :drinkers: :drinkers:

колега,да попитам,за диканя...че мноого ми е залипсвало нещо..но поради последните спомени от там,та не съм ходил вече 3-4год :( ..морунажа там ли е още..а друго??
благодаря предарително :drinkers:
фен клуб-скобар
Аватар
jagger1
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от jagger1 »

Виж темата за Горна Диканя. За да не се повтаря. Има актуални снимки от март 2011 г. При първа възможност ще кача още. Качил съм и карта на водоема. Иначе за морунажа - просто спомен. Хубав спомен, ама спомен :( . Може би тази година ще даде по някое кленче след забраната. Ако остане извън арендаторския мерак язовирчето, мисля, че ще има бъдеще. Ама знае ли човек какви са мераците на разните му арендатори и ИАРА-джиите? Ще го следя и ще пускам инфо в темата за ГД (Горна Диканя)

п.п.Все пак темата е друга - не за ГД. Уважение към колегата.
Последно промяна от jagger1 на Сря Апр 27, 2011 11:50 pm, променено общо 1 път.
Риболовът е като песен, която можеш да слушаш цял живот. И колкото повече я слушаш, толкова повече ти се пее. Няма насита, няма спиране. А ако тази песен се запее и с приятели, тогава концерта е доживотен.
Аватар
Paublo_Eskobar
Модератор
Модератор

Мнение от Paublo_Eskobar »

Много готин излет е станал!Щом не е останало прашище. :) :smt023
Миналия път,като ходихме взех 2 шаранчета за хапване,единя го пръжнахме направо супер вкусотия! :D Явно знаеш откъде да взимаш риба. :wink:
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Jechev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Jechev »

Много арно изУетче, започват да ми аресват тея длъги колци.... :wink:
Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич

Алкохола не решава проблемите....млякото също.
Изображение
Аватар
joroNH
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от joroNH »

:smt023
Никога на колене пред когото и да е.
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

Супер излетче и екстра рибоци, ма като гледам тая дълга сопа, направо ще сложиш плувката на другия бряг. :lol: :drinkers: :smt023
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
kininikolai
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от kininikolai »

:smt023
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Браво Ивка, наздраве за шаранчето :drinkers:
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Аватар
qno_zloo
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от qno_zloo »

Поздрави за излета. :drinkers:
..с други боклуци освен Шимано, не ловя;)

Изображение
Аватар
indalo
фен клуб-скобар

Мнение от indalo »

Paublo_Eskobar написа:Много готин излет е станал!Щом не е останало прашище. :) :smt023
Миналия път,като ходихме взех 2 шаранчета за хапване,единя го пръжнахме направо супер вкусотия! :D Явно знаеш откъде да взимаш риба. :wink:
Знам, Цеко. От там ги ям от години назад и знам за какво става въпрос. Нали черешките са ми горе над пътя. :D :drinkers:
Последно промяна от indalo на Чет Апр 28, 2011 8:55 am, променено общо 1 път.
Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”