Макара за болонеза?

Модератор: sapuna

Аватар
dikci
новобранец
новобранец

Макара за болонеза?

Мнение от dikci »

Най-накрая и аз се престраших да пусна една темичка, и да получа някои ценен съвет!Миналия сезон си взех една болонеза Focus Musle Bolo 5.00m.
Изображение
Много съм долволен от нея, използвам я на всякакви водоеми при риболов на леко (на плувка). Досега имах на нея една макара Viva (от която също съм доволен), ама сега за новия сезон искам да я оборудвам с нова? (иска ми се да е с плитка шпула да мога по често да сменям влакното, сиреч мачова шпула).И така де чудя се на какво да се спра?

Предварително благодаря!!!
SONY
учете се от него
учете се от него

Re: Макара за болонеза?

Мнение от SONY »

Exage 3000 MHSRC ще и стои идеално. :P
TICA FAN
Аватар
dikci
новобранец
новобранец

Мнение от dikci »

Exage 3000 MHSRC перфектна макара (поне така съм чувал де), ама аз търся нещо по евтиничко :D (да е от класа на пръчката 50-60 лв.).
п.с. Грешката е моя ,че не уточних още в първия си пост за това (бюджета за макарата :D )
mr_miti
фен клуб-скобар

Мнение от mr_miti »

Tica - Spinfocus GS 2550 HBHM - добра макара за цената си (в посочения от теб ценови диапазон). Ползвам я от 3 год. на боло 5м и си пасва идеално.
Аватар
svilen_sa6kov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от svilen_sa6kov »

Ето това ти е макарата за болото-Изображение
Ryobi Ecusima 2000 e това, което ти трябва и е на цена около 60 лева.
По- добре детето с въдица в ръката :fishing3: , отколкото пред видеоиграта :finga: .
Аватар
shtilio
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от shtilio »

Изображение

Имам една такава колега, само че пише Viva oceana , и е 9 + 1 лагера с една плитка и една дълбока шпула и двете метални.Купих я ,но не съм я ползвал.За 35 лв съм готов да се разделя с нея.Ако имаш интерес ще ти пратя рални снимки.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
dikci
новобранец
новобранец

Мнение от dikci »

Е аз досега бях със същата, само че с заден аванс. Доволен съм от нея де, ама искам някоя мачова и малко по качествена (въпреки, че цената не винаги е гаранция за качество де). И все пак благодаря.
Между другото горните две предложения на колегите ме заинтригуваха!!! Но като че ли тази TICA повече ми допада, тъй като съм почитател на макарите с заден аванс!
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

dikci, "Тика"-та,която mr_miti ти препоръча,я имам от доста време и работи перфектно на болонеза не от много ефтините -"Тика Пауърфул",5 метра.Няма грешка :) Има вариант с две мачови шпули,с него си решаваш проблема отвсякъде.Всичките ми болонези са с макари с мачови шпули и не мога да се нахваля от ефекта,ама това е друга дълга тема :wink:
Публикувай отговор

Обратно към “Въдици и макари”