Директен SIWEIDA ITASKA - 6.10м
Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev
- g00
- вече хвърля и на тежко
Директен SIWEIDA ITASKA - 6.10м
Здравейте колеги, след дълго ровене в интернет, сравнявайки разни въдици най после открих нещо много интересно!
Копирано от сайта на вносителя. "SIWEIDA ITASKA - 6.10м! Телескоп без водачи Itaska е къса сглобка карбонов прът-IM8 с обща дължина 6.10м.Изключително лек с тежина 220грама.В сгънато състояние е само 87см, а дебелината му на най-дебелата секция е 21.3мм.Изработен общо от 9 секции.На върха има монтирано чорапче,горната му тапа е дърво ,а долната от метал.Още една от екстрите му е гумирана релефна дръжка против плъзгане. Пръта е пакетиран в луксозен кожен калъф.Късата му сглобка го прави изключително удобен и компактен."
Наистина е така, въдицата е много компактна и с хубав строй, само ми се струва че ще бъде малко лигава но това ще го установя тази седмица на някой водоем.
А сега един снимков материал.
Технически данни!

А това са лично мои направени снимки.

Надявам се да си заслужава дадените пари и да не ме изложи.
Поздрави на всички, ако някой се интересува от сайта и магазина където се продават нека ми пише на лична за да не стават реклами.
Копирано от сайта на вносителя. "SIWEIDA ITASKA - 6.10м! Телескоп без водачи Itaska е къса сглобка карбонов прът-IM8 с обща дължина 6.10м.Изключително лек с тежина 220грама.В сгънато състояние е само 87см, а дебелината му на най-дебелата секция е 21.3мм.Изработен общо от 9 секции.На върха има монтирано чорапче,горната му тапа е дърво ,а долната от метал.Още една от екстрите му е гумирана релефна дръжка против плъзгане. Пръта е пакетиран в луксозен кожен калъф.Късата му сглобка го прави изключително удобен и компактен."
Наистина е така, въдицата е много компактна и с хубав строй, само ми се струва че ще бъде малко лигава но това ще го установя тази седмица на някой водоем.
А сега един снимков материал.
Технически данни!

А това са лично мои направени снимки.
Надявам се да си заслужава дадените пари и да не ме изложи.

Поздрави на всички, ако някой се интересува от сайта и магазина където се продават нека ми пише на лична за да не стават реклами.
Не е важно да си рибар, важно е да имаш мерак.
- koda33
- разбира нещата
Re: Директен SIWEIDA ITASKA - 6.10м
Честито колега , със здраве да си го ползваш, аз също си пазарувам от там и до сега на съм имал с проблеми с нещо закупено от там , пък и за тея цени

Георги Стефанов
спининг клуб "Стари Видри"
"Джуджетата тичаха и се смееха, защото тревата ги гъделичкаше по ташаците"
- g00
- вече хвърля и на тежко

А колегата който ме обслужи беше уникален човек, кеф да ти направи да си купиш нещо, обяснява, показва, разпъва, предлага и какво ли още не, поздрави колега ако четеш това и ти благодаря за отделеното време.
- koda33
- разбира нещата
Ако те е обслужил един еин леко пълничък , с черна коса -това е собственика , аз съм си харесал един спининг от там , ама нешо ме хвана "паронемията" и тея 100 лв не мога да ги дам сега

Георги Стефанов
-
- кандидат преподавател
В крайна сметка е важното дали в разпъната работна дължина има поне 5,70 м ,дали тежи означените в проспекта му грамове или е плюс 70-80 и накрая при примерно 6 часов риболов без да се пуска от ръцете,как реагира на риболова и как се отразява на сухожилията на ръцете.Ефтиното обикновено излиза още по-скъпо,за сметка и на здравето,ама това се усеща след години. 

- g00
- вече хвърля и на тежко
Точно 6.10м е и теглото е мерено без тапата 220гр. И аз това попитах в магазина и човека се отзова. Предполагам че за парите си е едно много добро предложение, ако някой има наблюдения нека напише.
Добра пръчка на добра цена.Пиши като я пробваш как се държи.Има доста интересни неща в тоя магазин.Много риба с телескопа 

- g00
- вече хвърля и на тежко
Задължително в неделя ще я пробвам за да изкажа мнение, а в магазина има супер много работи, вярно всички произведени в Китай но и аз онзи ден вземах от Хита Круши за детето с лепенка made in China
Ебати лудостта.. ама какво да се прави.. !

- Paublo_Eskobar
- Модератор
Като гледам какви дебели стени има,направо си става да свалиш някоя катеричка от дървото.А и с тази къса сглобка ще виси и ще се клати,като развален банан
.Много съм искрен за съжаление.Имам един подобен дебелостенен китаец 7м,много риба съм ловил с него,ама е страшно говедо-няма я тръпката.Не искам да се заяждам,дано не съм прав-важното е да си ловиш доволно риби.Успех 

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
-
- новобранец
колега дай си мнението за въдицата след риболовът .....моля те ????
щом няма отзиви за пръчката,да разбираме е зле работата или?
и аз мислех да си е закупя,но...
и аз мислех да си е закупя,но...
-
- научил се да хвърля
Без да коментирам този модел-къси колена при телескопични въдици-удобни само за транспорт.Лигави и както писа колегата висят като изгнил банан.Това са бавни въдици с лошо засичане при кълване.Въпреки нормалното тегло за дължина от 6м., имам чувството,че ще тежи от лош баланс.Дано въпросната да не оправдае очакваното.
- g00
- вече хвърля и на тежко
С закъснение да прави сте за това продадох въдицата!