RIBOLOV OKOLO PLOVDIV

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Аватар
GODFATHER
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

RIBOLOV OKOLO PLOVDIV

Мнение от GODFATHER »

Здравейте колеги.
Живея в Пловдив от около 1,5 години. Кажете моля къде мога да ходя на риба Събота и Неделя на риба близо около Пловдив.
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

На Марица !!!! Плюсове : Може нищо да не даде,но ще си правиш експерименти,и когато им намериш чалъма,ще си много горд със себеси,понеже риболова по р.Марица и изобщо по всички големи реки си е направо майсторлък.Има прекрасни спокойни места,тихи и никой нете безпокой.Риба веднага няма да хванеш но спокойствие 100% и очакване,защото шанс да ти удари,има много голям..Не питай за платени,те са много но там удоволствие няма да изпиташ толкова голямо колкото на която и да е река.Лесно е да хванеш риба в затворена дупка,отивай на Марица и гони,има всякаква риба.

Кажи какво мислиш да ловиш???
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
GODFATHER
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мерси Колега

Мнение от GODFATHER »

Писах ти лично съобщение върни ми моля неща по подробно но на лично съобщение-БЛАГОДАРЯ ти предварително!!!!!!!!!
gogi1
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Мерси Колега

Мнение от gogi1 »

GODFATHER написа:Писах ти лично съобщение върни ми моля неща по подробно но на лично съобщение-БЛАГОДАРЯ ти предварително!!!!!!!!!
Послу6аи колегата-КРОКИ!Марица е супер,но трябва да свикне6 с реката!Аз ти препоръ4вам и язовир Пясъ4ник!
BULGARY
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”