Локвата на житен

Модератори: bobopeli, sapuna

kontrabanda
новобранец
новобранец

Локвата на житен

Мнение от kontrabanda »

Здравейте колеги.Попринцип не харесвам водоеми от този тип.Малки с много малък потенциал, малко разнобразие от риба и много хора.Както и да е.Миналата година реших да отида един път така през деня,защото ми е много близо и жсе слушах бла бла бла. Така отидох към 12 просто от скука и поседях около 3-4 часа.Един толстолоб около 6кг,закачен под устата с 16 кука,беше шоу големи разходки. После пак така един ден отидох и се отчетох с 3 шаранчета около кило. Но беше адски тъпкано с хора и там водата е малко :).Казах си добре през седмицата за няколко часа става. Преди седмица от приятел чух че са извадени около 10 шарана.Реших да отида тази събота.Много зле нищо.Нервирах се много и отидох пак днес пак нищо разни шаранчета скачат, но се правят на обидени,слушам и за пъстърви и тях ги няма.Мисля че няма да СТЪПЯ ТАМ ОТНОВО.Споделям за колегите които планират да похарчат по десет лева през уикенда по-добре да ги дадете другаде.:)
Ribko
фен клуб-скобар

Re: Локвата на житен

Мнение от Ribko »

Колега и на мен ми е близо, но там няма повече да стъпя, ходих няколко път. Оня измамник пуска по няколко шарана, да кибичат рибарйте за нищо... Чух го да си говори с един, абе ше им пусна тия дни 10-ина риби да се радват......... :axe:
''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
kontrabanda
новобранец
новобранец

Мнение от kontrabanda »

да и колегите днес бяха на същото мнение
Emanuilcho00
новобранец
новобранец

Мнение от Emanuilcho00 »

Zdraveite kolegi izvinqvam se che ppisha taka ama nqmam bg bukvi iskam samo da znam kolko e na pru4ka i ribata plashtali se ne che shte otida prosto da znam :) ..
Аватар
Ivo_Ivanov
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Ivo_Ivanov »

от надежда съм и тука си му казваме АКВАРИУМА.....един ден и аз реших да отскоча да аквариума и отивам народ много веднага ме посрещат с пита и мед.....дай 10лв.добре почнах да хвърлям чааааак до средата и по едно време гледам до краката ми пъстърва на 50см.от брега и си викам ейса те хванах пускам кукичката с червей пред устата а тя стои и гледа червеите се едно ще се бият пъстървата заобиколи червеите и си продължи....сгънах сопата и си тръгнах.Повече нема да стъпя в АКВАРИУМА. :drinkers:
Изображение
kontrabanda
новобранец
новобранец

Мнение от kontrabanda »

Emanuilcho00 написа:Zdraveite kolegi izvinqvam se che ppisha taka ama nqmam bg bukvi iskam samo da znam kolko e na pru4ka i ribata plashtali se ne che shte otida prosto da znam :) ..
Десет лева на пръчка рибата е безплатна до 3 шарана мисля.ама те са толкова в аквариума както каза колегата
Аватар
misho kostura 55
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от misho kostura 55 »

Ivo_Ivanov написа:от надежда съм и тука си му казваме АКВАРИУМА.....един ден и аз реших да отскоча да аквариума и отивам народ много веднага ме посрещат с пита и мед.....дай 10лв.добре почнах да хвърлям чааааак до средата и по едно време гледам до краката ми пъстърва на 50см.от брега и си викам ейса те хванах пускам кукичката с червей пред устата а тя стои и гледа червеите се едно ще се бият пъстървата заобиколи червеите и си продължи....сгънах сопата и си тръгнах.Повече нема да стъпя в АКВАРИУМА. :drinkers:
Аз зимата имах 2 доволни риболова там. А за гледащите пъстърви, тоя "пич"....... Станчо ги докарва нахранени. Аз като видя такава стояща на място риба я грабвам директно. Тоя "играч" си го заслужава. Ти колега от коя надежда си ? Аз съм от 3 част. :drinkers:
Успех рибари и риболовци?!
Аватар
Ivo_Ivanov
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Ivo_Ivanov »

misho kostura 55 написа:
Ivo_Ivanov написа:от надежда съм и тука си му казваме АКВАРИУМА.....един ден и аз реших да отскоча да аквариума и отивам народ много веднага ме посрещат с пита и мед.....дай 10лв.добре почнах да хвърлям чааааак до средата и по едно време гледам до краката ми пъстърва на 50см.от брега и си викам ейса те хванах пускам кукичката с червей пред устата а тя стои и гледа червеите се едно ще се бият пъстървата заобиколи червеите и си продължи....сгънах сопата и си тръгнах.Повече нема да стъпя в АКВАРИУМА. :drinkers:
Аз зимата имах 2 доволни риболова там. А за гледащите пъстърви, тоя "пич"....... Станчо ги докарва нахранени. Аз като видя такава стояща на място риба я грабвам директно. Тоя "играч" си го заслужава. Ти колега от коя надежда си ? Аз съм от 3 част. :drinkers:
от 6та част съм но никога повече нема да стъпя на аквариума.
Изображение
Аватар
misho kostura 55
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от misho kostura 55 »

Тая я хванах зимата там.
Прикачени файлове
4e3a7290b5e3eb2b.jpg
4e3a7290b5e3eb2b.jpg (218.8 KiB) Преглеждано 647 пъти
Успех рибари и риболовци?!