Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Закриване 2011г.
- тони котев
- научил се да хвърля
Закриване 2011г.
С малко закъснение,пускам малко снимки от закриване 2011г.

Прекрасен 10 дневен риболов.Времето не беше от най доброто ,но с хубавата компания това нямаше значение.

Много риболов,с 85% рилийзнати риби.5 трофейни бели мъжкара, между 63 и 71 см.

При хващани над 12-15 риби на ден на въжето оставаха 1 до 3 риби максимум на ден .

Риболова беше изключително на джиг.За тези които не са в час изключително труден и неуспешен.
Имах следната случка:едни апапи след като ме гледаха 2 часа как хващам и пускам обратно риба след риба ,не издържаха и започнаха да хвърлят буквално върху мене.Аз чинно ги изчаквах и хващах риба на същото място .След още половин час започнаха да ме подпитват ,как става номера с ловенето?Казах им, поради това ,че има колеги които прибират всяка уловена риба не мога да им кажа .В един момент успяха да хванат една маломерка и на въпроса ми: Защо не я пуснахте , бе момчета?,отговора беше-ами първа риба ни е.Е как да споделяш, риба няма да остане от Месарите.
На тролинг за 1.5 ч., докато се прибирах хванах 3 риби, но тролинга го оставих за откриването.
Така се изнизаха неусетно 10те дена и сега с нетърпение очаквам откриването.

Прекрасен 10 дневен риболов.Времето не беше от най доброто ,но с хубавата компания това нямаше значение.

Много риболов,с 85% рилийзнати риби.5 трофейни бели мъжкара, между 63 и 71 см.

При хващани над 12-15 риби на ден на въжето оставаха 1 до 3 риби максимум на ден .

Риболова беше изключително на джиг.За тези които не са в час изключително труден и неуспешен.
Имах следната случка:едни апапи след като ме гледаха 2 часа как хващам и пускам обратно риба след риба ,не издържаха и започнаха да хвърлят буквално върху мене.Аз чинно ги изчаквах и хващах риба на същото място .След още половин час започнаха да ме подпитват ,как става номера с ловенето?Казах им, поради това ,че има колеги които прибират всяка уловена риба не мога да им кажа .В един момент успяха да хванат една маломерка и на въпроса ми: Защо не я пуснахте , бе момчета?,отговора беше-ами първа риба ни е.Е как да споделяш, риба няма да остане от Месарите.
На тролинг за 1.5 ч., докато се прибирах хванах 3 риби, но тролинга го оставих за откриването.
Така се изнизаха неусетно 10те дена и сега с нетърпение очаквам откриването.
Re: Закриване 2011г.
Браво колега и съвсем правилно не си споделил тънкостите! Човек ако иска да се понаучи има достатъчно за четене из форумите и филми и т.н. и най важното ходене и пробване му е майката 

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
колега,такива трудно четат а и сигурно броят до едно само.иначе рибоците са страхотни-адмирации

Супер бели! 

- dan10
- фен клуб-скобар
Евала страхотно закриване
И МНОГО ПРАВИЛНО че не си им казал 

- Ivo_Ivanov
- сериозен играч
страхотен излет сте си спретнали сред природата а и доста успешен защо не снимахте всичката риба и след това да я пуснете та да се изкефиме и ние......

- тони котев
- научил се да хвърля
За съжаление бялата риба не издържа много и я пусках веднага след хващането да не я увреждам.Ivo_Ivanov написа:страхотен излет сте си спретнали сред природата а и доста успешен защо не снимахте всичката риба и след това да я пуснете та да се изкефиме и ние......![]()
![]()
Браво
.

- danev69
- сериозен играч
тони котев написа: Риболова беше изключително на джиг.За тези които не са в час изключително труден и неуспешен.
хващам и пускам обратно

човек е толкова голям,колкото са големи мечтите му
-
- научил се да хвърля
-
- ще става разбирач
Много яки бели риби.
уважавам релийза
и да не са точно 85 %
, пак