Tica DynaSpin GQ

Модератор: sapuna

Аватар
f1team
разбира нещата
разбира нещата

Tica DynaSpin GQ

Мнение от f1team »

Предстои ми покупка на макара и един от моделите, на които съм се спрял е въпросната Тика. Макарата ще се използва за спинингов риболов с монофил и брейд. Ако някой има опит с този модел нека да сподели.

Благодаря предварително.
няма бивш пе**раст, бивша к**ва, бивш предател, бившо ченге и бивш негър (единственото изключение беше МАЙКЪЛ ДЖЕКСЪН)!
Аватар
f1team
разбира нещата
разбира нещата

Re: Tica DynaSpin GQ

Мнение от f1team »

Вече съм собственик на такава макара и първите ми впечатления от нея са добри - добра изработка, няма луфтове, не се чува тракане от никъде, реди влакното добре, двете шпули са еднакви. Единствено ме притеснява авансът - само от три диска е.

Изображение

След като я тествам на рЯката пак ще драсна няколко реда.
няма бивш пе**раст, бивша к**ва, бивш предател, бившо ченге и бивш негър (единственото изключение беше МАЙКЪЛ ДЖЕКСЪН)!
Аватар
bobo_33333
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bobo_33333 »

Единствено ме притеснява авансът - само от три диска е.
Аванса е стабилен,няма какво да те притеснява,само че,моята е с някаква джаджа като капачка и една пластина вътре,няма никакви дискове. :roll:
Аз там съм пораснал...
Аватар
f1team
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от f1team »

bobo_33333 написа:Аванса е стабилен,няма какво да те притеснява,само че,моята е с някаква джаджа като капачка и една пластина вътре,няма никакви дискове. :roll:
Предполагам, че говориш за "капачката" с по една шайба пред и зад нея. Това е ограничителя за шпулата. Трите диска на аванса са дадени на схемата на макарата. Без да разглобяваш шпулата виждаш само най-горния, под врътката на аванса.
Аватар
f1team
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от f1team »

За да не се повтарям, поствам линк

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 18#p807718
Публикувай отговор

Обратно към “Въдици и макари”