Инспектори иззеха 300 м ..........

Внимание - Бракониери !

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
Аватар
vlax
новобранец
новобранец

Инспектори иззеха 300 м ..........

Мнение от vlax »

If we each do a little, we can all do a lot
Аватар
трапера
сериозен играч
сериозен играч

Re: Инспектори иззеха 300 м ..........

Мнение от трапера »

Твърде хубаво,за да е истина!
Точно на входа на лимана,на стената, ИАРА държат една постройка с банкетна зала,кухня и всички удобста за банкети и пофти. Имат и тераса над водата заградена с ламарини ,тъй че от брега да не се вижда нищо по нея. Същевременно е чудесно място за устройване на засади вечерно време,защото тогава се пускат мрежите,а в лимана това е забранено по принцип.А вечер лампите на корабната осветяват лимана като бял ден.Мрежи се пускат целогодишно,освен когато има лед през зимата.Не съм виждал терасата да се ползва за тая цел :evil: Бил съм свидетел на разговори-"Днес не пускай,щото ми звъннаха,че ще минават на проверка", "Я да видим кво има в мрежата...ооо тъз бяла рибка мойта бе!"
"Братчет,къв е тоя парцал ве?!(капронова мрежа) с туй нещо риба нама да фаниш! Ако искаш,ний тука имаме едни мрежи дето ги извадихме(конфискувахме) от Бръшлен,ще ги пуснем на търг......"

Две години лодката ми беше на стоянка в лимана и тези неща съм ги виждал и чувал лично!!! Акции се правят по план и то когато има отпуснати пари за гориво. И обикновенно "нашите хора" са информирани за това!
Дано новия шеф на ИАРА-Русе да е от друго тесто,иначе кучетата....кервана.....
лягам си star
събуждам се super star

Alt ist man erst...wenn die Kerzen mehr kosten als die Geburtstagstorte!
Публикувай отговор

Обратно към “Бракониери !”