Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

Помогнете ми !!!
Модератор: emo vasilev
-
- новобранец
Помогнете ми !!!
Ако някой работи с боя за стакло това ли е което си мисля отгоре става гланцирана главичката за въдицата за чипаре ,защото в момента работя с акрилна боя и се лющи не след дълго пада ако някой се отзове на моя зов за помощ ще му бъда благодарен 

- krokibg
- учете се от него
Re: Помогнете ми !!!
Боята е специална,по гъста е и бързо съхнеща,тук не знам да се продава такава а може и да греша
Съвета ми е,опитай да оцветиш с желания цвят смола,която е предварително ускорена и после слагаш много малко втвърдител.Направи проби и си прецени за колко време ще ти втвърди и колко главички ще направиш до тогава.А може и да ги оставиш по-дълго да втвърдяват,какво ти пречи.Така ще работиш спокойно и няма да се притесняваш че ще хвърляш смола !!!Ще стане работата и вече няма да се люпи нищо.Другото което ще те посъветвам е,намери от тази смола ли е,лак ли е,с която заливат водачите на въдиците,спомням си че ми даваха едно шишенце и след като нанеса на водача,започвах да въртя за да олее равномерно навсякъде и да втвърди.Също може да се оцвети,обаче боята трябва да е на същата основа

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
-
- новобранец
Благодаря за изчерпателния отговор ще изпробвам метода.
- pechat
- научил се да хвърля
Боята за стъкло е със злато в нея и за да постигнеш този ефект се пече на 800 градуса,тагава става лъщяща и златиста ,като фризовете на чинии и чаши за вино.