Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Мухарски риболов
naRiba.com

Форум

ПРОДАВАМ мухарско обурудване
Модератори: Павел Иванов, sestrata
ПРОДАВАМ мухарско обурудване
Продавам мухарка. Пручката е JAXON-syrius fly 2.40м с 9 водача wj-syf 240.Макарата е JAXON-fly GS100. Вадицата е на 4-5 излета.Дажам я сас шнура кутиика за мухи 5-6 мухи няколко повода и смаска за шнура и повода Balzer-silicone. По вадицата и макарата няма никакжи дефекти или драскотини подариха ми я но нешто не ми се отдажа този вид риболов и затова я продавам. Давам я за 55лв. Ако има мераклии пи6ете или званете
GSM 0898735024
[/b]

[/b]
Re: ПРОДАВАМ мухарско обурудване
teriyaki написа:Дажам я сас шнура кутиика за мухи 5-6 мухи няколко повода и смаска за шнура и повода Balzer-silicone.
Аааа, тва го видех добре

Мунчо
Това е добър въпрос ,но аз си ползвам два чувала от Амониева силитра и ми е добре , па и кой знай колко желязо трябва да предам че да събера копейки за гащиризонЗа гащеризон ще питаш ли?

Иначе за въдицата не мога да дам мнение , не съм ползвал и нямам впечатления , но като комплект за начинаещ съм чувал че върши работа

Поздрави

Ако имате железче ,кортон ,нещо и друго дет да става за вторични , моля да ми го дадете
Многу ми требвъ , Събирам за ляв ботуш ,че десин си намерих

Брех , чи де си блеял до сега , човека се измъчи трябваше по рано да се включиш ....мастер написа:Сега виждам и искам да кажа,
П.П.
Да е честита на новия собственик

Ако имате железче ,кортон ,нещо и друго дет да става за вторични , моля да ми го дадете
Многу ми требвъ , Събирам за ляв ботуш ,че десин си намерих