Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Риболовни такъми
naRiba.com

Форум

Избор на сигнализатори
Модератор: sapuna
-
- ще става разбирач
Избор на сигнализатори
Здравейте.
Искам да си закупя сигнализатори с централа, с добър обхват поне 150 м. минимум и да издържат на дъжд и влага. Държа да са безжични, тъй като по язовирите си слагам пръчките на различни места в зависимост от ситуацията и затова не искам с приемник и предавател.
Спрял съм се на няколко. Моля за Вашите мнения, коментари и препоръки за някой от следните посочени. Няма да откажа и други предложения които съм пропуснал. Цената е между 250 и 280 лв. Моля, някои ако разполага с повече информация за някои от посочените джаджи да я сподели, защото в описанията за различните модели информацията е много оскъдна.
ЕТО ГИ И ТЯХ:
1.Тези са ми фаворити
CARP ACADEMY
Сигнализатори комплект Sensor Set WDX 3+1 Wireless

2. CORMORAN F4000

3.Carp Focus

4.TFGEAR Dave Lane Mag Runner Alarms

5.Carp system-pulsar

БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗА ОТЗИВИТЕ И ПОМОЩА.

Искам да си закупя сигнализатори с централа, с добър обхват поне 150 м. минимум и да издържат на дъжд и влага. Държа да са безжични, тъй като по язовирите си слагам пръчките на различни места в зависимост от ситуацията и затова не искам с приемник и предавател.
Спрял съм се на няколко. Моля за Вашите мнения, коментари и препоръки за някой от следните посочени. Няма да откажа и други предложения които съм пропуснал. Цената е между 250 и 280 лв. Моля, някои ако разполага с повече информация за някои от посочените джаджи да я сподели, защото в описанията за различните модели информацията е много оскъдна.
ЕТО ГИ И ТЯХ:
1.Тези са ми фаворити
CARP ACADEMY
Сигнализатори комплект Sensor Set WDX 3+1 Wireless

2. CORMORAN F4000

3.Carp Focus

4.TFGEAR Dave Lane Mag Runner Alarms

5.Carp system-pulsar

БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗА ОТЗИВИТЕ И ПОМОЩА.

- ivelin_1976
- разбира нещата
Re: Избор на сигнализатори
Колега, мога да ти кажа да отпишеш от списъка Carp Focus, лятото от високите температури покритието им става като дъвка, започва да лепне и се трие. Много неприятно е да дадеш прилична сума за сигнализатори и да се случват подобни ефекти. Успех с избора 

shimano ANTARES BX FEEDER HEAVY 

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
За академито съм аз.Пипал съм ги:имат вибрация на станцията,различен звук при опъване и отпускане,гумирани са.....абе това са твойте.

Където качеството е от значение!
аз също ползвам академито/без централа/-страхотни са.Имам ги от скоро и не ги е валял дъжд...но на първо четене 6+
ПАЗЕТЕ ЧИСТОТА НА ВОДОЕМИТЕ
аз си купих Сигнализатори за 20 лв + 7 лв уптегачи и сам много доволен
-
- ще става разбирач
Много ми помогна колега, мерсиДидо_99 написа:аз си купих Сигнализатори за 20 лв + 7 лв уптегачи и сам много доволен

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Брово!!!От къде ги купи?Дай инфо снимкиДидо_99 написа:аз си купих Сигнализатори за 20 лв + 7 лв уптегачи и сам много доволен
п.с.Прости ни на нас невежите....!

Където качеството е от значение!
Колеги, нужно ли е да се заяждате с това дете?didopoli написа:Брово!!!От къде ги купи?Дай инфо снимкиДидо_99 написа:аз си купих Сигнализатори за 20 лв + 7 лв уптегачи и сам много доволен
п.с.Прости ни на нас невежите....!
Все пак е на 12г. погледнете снимките и профила му.
Поздрави
-
- новобранец
Колега ако искаш по добри съвети кажи до каква цена?
- svilen_sa6kov
- разбира нещата
Ми ,колега то човека си го е написал още в първия си пост - 250 -280 лева.sharanabatko написа:Колега ако искаш по добри съвети кажи до каква цена?
От посочените наистина са добри тия на Carp Academy, но имам близки срещи и с тези на Корморан, които ама никак също не са за пренебрегване. Тоест аз бих свил избора си между Карп Акадимито и Корморана. Пък после си помисли и какви
ще си вземешДидо_99 написа: уптегачи

По- добре детето с въдица в ръката
, отколкото пред видеоиграта
.

Колега имам сигнализаторите на Carp Academy 3+1 с централа от вече почети година. Още са със първите батерий които сложих (Duracell). Валял ги е дъжд много пъти, но нищо им няма. Централата реагира почети едновременно със сигнализатора и хваща без проблем на 200м от въдиците ( тествано дори и през бетонни стени и зидове ). Централата и сигнализатора издават различен звук при отпускане и опъване на основната линия което за мен е голям плюс.
Ако не си направил избора си вече, моето мнение е Carp Academy.
Ако не си направил избора си вече, моето мнение е Carp Academy.