Къде се намирам:
Риболов за начинаещи
Въпроси и съвети при ловенето на риба
naRiba.com

Форум

Малко Помощ
Модератор: sapuna
-
- новобранец
Малко Помощ
Здравеите колеги моето голямо хоби от 3 4 години е риболова имам едно питане защото не съм мн на ясно все още. Какво точно значи риболов на мач? Ще съм мн благодарен ако някои ми обясни или ми прати линк да почета подробно
УСПЕХ

Re: Малко Помощ
Колега в Google има всичко
http://www.ribolov.bg/article/view?id=99 ...
п.п. :това е любимия ми начин за риболов, няма да съжеляваш ако се обурудваш с такава въдица

п.п. :това е любимия ми начин за риболов, няма да съжеляваш ако се обурудваш с такава въдица

За да си най-добрия играч трябва да си добър навсякъде ,но да си специaлен някъде .
-
- новобранец
Да мн бих искал да се оборудвам с такъми за мач и ми беше мн интересно как става това нещо има ли някво специално връзване каде трябва да е утежнението колко да е повода и тн. Извинявам се предварително но мн ми се иска да се оборудван защото всеки втори ми казва колко е приятен риболова на мач и доста интензивен и наи важното каква трябва да ми е въдицата?
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
http://forum.nariba.com/viewforum.php?f=116Emanuilcho00 написа:Здравеите колеги моето голямо хоби от 3 4 години е риболова имам едно питане защото не съм мн на ясно все още. Какво точно значи риболов на мач? Ще съм мн благодарен ако някои ми обясни или ми прати линк да почета подробноУСПЕХ
Попрочети тук и след време питай за много поконкретни неща

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

-
- новобранец
Благодаряя мн колеги. Ще пиша след като направа севтето на мач