Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Монтажи за риболов
naRiba.com

Форум

Правилен ли ми е монтажа?
Модератор: sapuna
- lfcpordim
- научил се да хвърля
Правилен ли ми е монтажа?
Искам да попитам дали ми е правилен ми е монтажа на косъм и дали не е прекалено голямо протеиновото топче?
2.Доколкото знам се слага и царевичка при монтажа на косъм,какво по точно е (царевицата) и откъде мога да си взема?
3.Повода с монтажа на косъм който е на снимката към каква линия се прибавя само с обикновено олово,пружина или нещо др...

2.Доколкото знам се слага и царевичка при монтажа на косъм,какво по точно е (царевицата) и откъде мога да си взема?
3.Повода с монтажа на косъм който е на снимката към каква линия се прибавя само с обикновено олово,пружина или нещо др...

- Красимир Атанасов
- учете се от него
Re: Правилен ли ми е монтажа?
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=127&t=23802 tuka kolega tuka e istinatalfcpordim написа:Искам да попитам дали ми е правилен ми е монтажа на косъм
- achocarp
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: Правилен ли ми е монтажа?
М...........даааааа
някой май трябва да чете достааааааааааа
за конкретния монтаж-кажи със какъв повод е, флурокарбон ли е
колко либри е и т. н .ако е с твърд флуро, свали малко шлауха по къмто опашката-така косъма ще е по-дълаг и т.н.
просто иска много четене приятелю и опити и опити........не се отказвай, прави монтажи и тествай, това е най-добрия учител
някой май трябва да чете достааааааааааа

за конкретния монтаж-кажи със какъв повод е, флурокарбон ли е

просто иска много четене приятелю и опити и опити........не се отказвай, прави монтажи и тествай, това е най-добрия учител