Нужда от съвет!

Модератор: Paublo_Eskobar

Аватар
Zidane.BG
новобранец
новобранец

Нужда от съвет!

Мнение от Zidane.BG »

Здравейте колеги!Скоро ще посетя един платен водоем,предимно шаран и каракуда.Подготвил съм се с Mondial F Универсална 5кг.предложете как да процедирам с захранката?Да я използвам ли цялата,или е много?Като допълнение мисля да взема и пакет гранули.Ползвам мач 4.20,основно 0.16,повод 0.14,кука 10,плувка 3гр.или 2гр.Дълбочина 1,70,моята система е следната:захранвам с 10–12 топки след което периодично обстрелвам с гранули,по обяд нова порция захранка,към 16.30 пак,но до сега не съм ползвал такова количество захранка.Страх ме е да не я прехраня,ще сме двама с тази захранка и това до някъде ме успокоява.Предложете тактика,благодаря предварително! :smt039
Аватар
assv
фен клуб-скобар

Re: Нужда от съвет!

Мнение от assv »

По 2,5кг. на човек е една добра пропорция...спокойно няма да я прехраниш...но аз лично започвам с 4,5 топки с големината на портокал и през 1 час хвърлям по 1-2 топки големи колкото мандарина и 2-3 прашки гранула... Успех! :D
Най-голямата риба е изпуснатата
Изображение
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Ако досега не е имало големи затопляния и то поне по два-три дни в зоната на този водоем,недей рискува с цялата захранка.Ползвай примерно половината - 2,5кг за двама ви и половината от гранулите.Предполагам,че това количество ще ви е предостатъчно за много добър риболов.
Аватар
Zidane.BG
новобранец
новобранец

Мнение от Zidane.BG »

Други методи и идеи?
Аватар
Zidane.BG
новобранец
новобранец

Мнение от Zidane.BG »

? :(
Аватар
tsvetkoff
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от tsvetkoff »

Ами разбъркай на първо време само половината захранка.Ако в течение на риболова установиш,че ще е нужно,можеш да разбъркаш и останалата,а ако не-ти остава за следващия излет.
ninka
новобранец
новобранец

Мнение от ninka »

никаква захранка, брой топки и т н. Само системно подаване на царевичка /кутия, пакет/ без прехвалени ароматизатори. Царевичка и за стръв естествено.
Захранката, която си посочил бих си я запазил за друго време и място.
Успех
Аватар
Zidane.BG
новобранец
новобранец

Мнение от Zidane.BG »

Благодаря на всички!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Стръв и захранка”