Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Извево
Извево
Здравеите колеги,днеска с чичо ми ходихме до познатото предполагам на повечето Извево,требеше да севтосвам щеката с гъсти шарани ма нещо не стана как го мислех, почнаха да излизат доста дребни каракуди и горе доло нормални червеноперки,като ядеха здраво от храната.Храних с бел червеи,пелети и захранка,като наи голем ефект имаше от червеите и пелетите.Докато вадех поредната червеноперка и по едно време усещам че нещо повече почва да се дърпа,изкарва 2м. ластик и после отпусна като я извадих видех че щука я беше захапала докато я вадех.Та на края имах 30-тина дребосъка и седем удара на шаран като извадих само един,защо се преместих у дърветата и как клъвнеше направо там и къса.На края на риболова доиде и колегата indalo,поговорихме си с него и си тръгнах.Снимки немам много че нещо не ми се снимаше ма ето неколко:

Първо ловех тука,излзна само дребосък

После се преместих тука и тука беха сичките удари на шараните

Първо ловех тука,излзна само дребосък

После се преместих тука и тука беха сичките удари на шараните

- PREDATORst
- ще става разбирач
Re: Извево
Браво че си ги набарал шарковците,остава да помислиш върху ластика и линията за да се сведат късанията до минимум.
Поздравления,добър излет!
-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
следващия път повече, сега знаеш къде са,като ходиш звънни
http://www.krakra-fishing.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аз мислим за линята и ластика ма и за щеката, Емо незнам дали че ходим скоро на там,че чакам откриването и напрао на реката.Ако ти ходиш на там или ако имаш желание за реката звънкаи 

- Ivo_Ivanov
- сериозен играч
аз ШАРАНИ не ведех не знам...PREDATORst написа:Браво че си ги набарал шарковците,остава да помислиш върху ластика и линията за да се сведат късанията до минимум.

Епа аз само един извадих и не съм се сетил да го снимам а го пуснах веднага,ма ако мислиш че лъжем ходи провери

-
- вече хвърля и на тежко
Казах ти колега,че им е малък 10-ката поводTrout написа:Епа аз само един извадих и не съм се сетил да го снимам а го пуснах веднага,ма ако мислиш че лъжем ходи провери![]()

Ние с колегата,(дето малко лови и до теб) направихме 15-16 бр. и то от18ч. до 19.30ч ,(само дето се пръжиме цел ден) като излезна и един убавец 3.5кг

Старите
рибари никога не умират.. те просто така... си миришат.
рибари никога не умират.. те просто така... си миришат.
- PREDATORst
- ще става разбирач
Все си мислим че едно 0,12 немаше да навреди на щекатаи щеше да отрази по големата част от ударите
да 0,12 определено бех да имам повече извадени ма и иначе си беше кеф,то това е важното
а иначе бех направо с 0,14 да си ги ловим ма ми излезна неква пукнатина на щеката и за това така...

Както каза колегата humfy, от 18.00 до 19.30 направихме 15-16 бр.Ето малко снимки http://vesvod.snimka.bg/fishing/21-05-2 ... evo.594942
Тоя големия излезе 3,5кг