Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Горна Малина_Хидропарк
- balky
- научил се да хвърля
Горна Малина_Хидропарк
Здравейте,
днес бяхме на Горна Малина на новооткрития водоем...Като условия за риболов е много добре направено(малко "дебело" излиза с таксите-8лв. пръчка+2лв. вход), но като риба във водата според мен не е зарибявано...За около 5 часа, нито един удар на дъно, както и на плувките..Вярно, че аз съм лаик и не съм толкова навътре в риболова, но и хората около мен почти нямаха успех...
Искам да питам някой ходил ли е скоро на Безден или Връждебна(платеното), защото мисля във вторник пак да разходя въдиците някъде около София?
Весели празници на всички Ви
))))
днес бяхме на Горна Малина на новооткрития водоем...Като условия за риболов е много добре направено(малко "дебело" излиза с таксите-8лв. пръчка+2лв. вход), но като риба във водата според мен не е зарибявано...За около 5 часа, нито един удар на дъно, както и на плувките..Вярно, че аз съм лаик и не съм толкова навътре в риболова, но и хората около мен почти нямаха успех...
Искам да питам някой ходил ли е скоро на Безден или Връждебна(платеното), защото мисля във вторник пак да разходя въдиците някъде около София?
Весели празници на всички Ви

- jean11
- вече хвърля и на тежко
Re: Горна Малина_Хидропарк
Не разбрах кое му е добрето колега?Хем "дебело",хем ...не е зарибявано.
Ама викаш добри условия,нали?Стига им тъпкахте гушите на тези измамници!

Дърпай и не му отпускай!
-
- разбира нещата
Жалко,много реклама му направиха,за нищо явно.
Иначе на Безден-шарани вдясно от кафето само,Може да опиташ на Белопопци или на Мало Бучино,онзи ден пуснаха 600 кила шаранчета по кило,има още и от старите трофейни риби-5 лв на пръчка,шарана,амура и сома на кило,каракудата,клена и костура-бонус.
Иначе на Безден-шарани вдясно от кафето само,Може да опиташ на Белопопци или на Мало Бучино,онзи ден пуснаха 600 кила шаранчета по кило,има още и от старите трофейни риби-5 лв на пръчка,шарана,амура и сома на кило,каракудата,клена и костура-бонус.
Сега се връщам от риболов и пак ми се ходи!!!
Днес четох тема за хидропарка, има доволно шарани, щуки има извадени и един сом 25кг, така, че риба има, ако търсиш от този вид

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
- balky
- научил се да хвърля
Като добри условия имам впредвид, че е чисто, подредено и удобни места за риболов..
- ben_lyusien
- вече хвърля и на тежко
Да колега риба има ама малко и всяка извадена се разфасова после Марян ще пусне размазването на 19,800 кг сом с талпа другото което обекта не е завършен половината е строителна площадкаtopsoft написа:Днес четох тема за хидропарка, има доволно шарани, щуки има извадени и един сом 25кг, така, че риба има, ако търсиш от този вид
За почивка

В другия форум четох репортаж от Алеко с отличен откъм резултат излет там. Няколко шарана, щука над кило, едни сомове по 10-20 кила, кое му е лошото на водоема, че нещо не разбрах? Става въпрос за резултат от излета, а не за строежи, условия и т.н. За 10 лв. си е съвсем прилично, ако можеда се връщат рибите обратно.
Колеги, след кратки размисли и страсти и консултации с други колеги стигнахме до следният извод: на този водоем е доста труден риболова на дъно/фидер, поради наличието на растения по дъното. На плувка имаше добри резултати, на спининг също. Хората са се постарали с подготовката на водоема и по-добре да ги изчакаме малко да се осеферат и тогава да коментираме! 

Здравейте колеги, айде и аз да споделя за нашто посещение на хидропарка. Аз лових на щека, а мой другар на директен. Риби има много и всякакви - ловихме шарани от кило до моя личен рекорд на щека - 7.300. Ловихме и каракуди и едно малко сомче което ми скъса пред кепа по незнайни причини. Ходих да видя и сомовете(по около 30 килца) дето две момчета хванаха на спининга - егати и говедцата!!! Видях ги да вадят и 2 добри щуки. Лошото като цяло е само едно - като се събере навалицата рибата като цяло направо спира да се храни. От 8 до 10 и нещо часа шарани гол след гол - аз 15-16, моя авер 12-13. След това без пипане на плувките до 16:00. Моя приятел е свързан служебно със собствениците и вече има там 4-5 риболова и каза че ситуацията е идентична всеки път. Кръчмата е на добро ниво, момчета дето бачкат културни и възпитани, абе направо странно се чувства човек там на фона на много платени гьолове. За семейни посещения просто номер едно, ама някакси не се чувствам сред природата. Като знам що за хора са собствениците мисля, че нивото ще се задържи постоянно добро.
Добре ,че пада забраната ....................страшна локва -няма що 

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
-
- ще става разбирач
Башbkd написа:Добре ,че пада забраната ....................страшна локва -няма що

Поредният "заграден" водоем превърнат в нещо си... Колкото и риба да има в такива места не си заслужават цената. ГоУем кеФ 30 кила сом да ти го закачат на тройката.... Хай със здраве на "новите собственици"....и успех в бизнеса.
- Naiden71
- научил се да хвърля
Приятел с децата е ходил там....двата лв. вход иди дойди ми за езда 20 мин.-20лв...тенис на маса се играе ако си купиш хилките и топчето...?!?!Порция картофки-40 мин.Искал мъненкото да полови с пръчка под наем-нямало...Бе с две думи Няма кой да се върне там.... 

Cohiba Fishing