Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Равносметка от един слаб уикенд
Модератори: emo vasilev, alekst
- Local
- учете се от него
Равносметка от един слаб уикенд
Събота следобед от 14-18 ч. на местността Перла до Приморско : 2 заргана и 4 платерини , много вяло кълване на рибата и кофти променливо време , всичките риби ги взех на полупотъващ Colmic 20 гр.
Неделя от 8 сутринта до 12 на обяд на Созопол , на скалите на плажа Адам и Ева : 3 заргана и 2 платерини , шак същото вяло кълване на рибите , явно много кофти им се е отразило лошото време предните дни. Рибите ги взех на 30 гр. плуващ Balzer. ( въпреки не малката вълна и ръмещия дъжд)...
Дано идния уикенд времето е по-благосколнно и рибите са по-гладни

Неделя от 8 сутринта до 12 на обяд на Созопол , на скалите на плажа Адам и Ева : 3 заргана и 2 платерини , шак същото вяло кълване на рибите , явно много кофти им се е отразило лошото време предните дни. Рибите ги взех на 30 гр. плуващ Balzer. ( въпреки не малката вълна и ръмещия дъжд)...
Дано идния уикенд времето е по-благосколнно и рибите са по-гладни

Клавиатура риба не лови!!!
- Михалич
- ще става разбирач
Re: Равносметка от един слаб уикенд
[quote="Local"]Събота следобед от 14-18 ч. на местността Перла до Приморско : 2 заргана и 4 платерини , много вяло кълване на рибата и кофти променливо време , всичките риби ги взех на полупотъващ Colmic 20 гр.
Събота и аз бях там - на буната. Вярно е което казваш - нещастна работа
Как не сме се видяли
Неделя същия уй. Само платерината се засили на дъно, а оттатък на тетраподите едни пичове я скубеха на плуващи бомбарди - и то добре.
Интересното беше че един чичка от Бургас набара чернокоп - сравнително приличен - натеса 20тина броя.
Ползваше потъваща 30 гр. и мяташе максимално на вътре и наляво - това от буната. Кат си тръгна я даде на бай Киро - местен, свестен и известен - той обаче нямаше много опит с тази техника и на второто замятане я отеба в морето/не на третото - както казва той/
Аз лично искам реванш
- да видим кога ще е - тея 200 км до морето много ме дразнят

Събота и аз бях там - на буната. Вярно е което казваш - нещастна работа

Как не сме се видяли

Неделя същия уй. Само платерината се засили на дъно, а оттатък на тетраподите едни пичове я скубеха на плуващи бомбарди - и то добре.
Интересното беше че един чичка от Бургас набара чернокоп - сравнително приличен - натеса 20тина броя.
Ползваше потъваща 30 гр. и мяташе максимално на вътре и наляво - това от буната. Кат си тръгна я даде на бай Киро - местен, свестен и известен - той обаче нямаше много опит с тази техника и на второто замятане я отеба в морето/не на третото - както казва той/

Аз лично искам реванш

Fly our flag, we teach them fear
Capture them, the end is near
Firing guns they shall burn
Surrender or fight there's no return
Under Jolly Roger!
Under Jolly Roger!
- gorskia
- научил се да хвърля
Другия път пробвай малко по на юг.
Пристанището на Царево от към реката ( на скалите )
в петък до 14 часа 12 платерини на дъно после много кофти време.
В събота от 10.30 до 14.30 часа по слабо само 6
Зарган на завода но за двата дена по един след неистова хамалия
и то малаки. Ще чакаме да наедре е.
Успех на всички
Пристанището на Царево от към реката ( на скалите )
в петък до 14 часа 12 платерини на дъно после много кофти време.
В събота от 10.30 до 14.30 часа по слабо само 6
Зарган на завода но за двата дена по един след неистова хамалия
и то малаки. Ще чакаме да наедре е.
Успех на всички

-
- сериозен играч
поповете давах ан амоста в неделя сутринта
Но нямахме скаридка и на бяло само дребни
Дедовците със скаридка направиха 2-3 кг до обяд въпреки пронизващи вятър "северняк"
Загуби се Локалчо в събота да се уговорим и виж кво стана

Но нямахме скаридка и на бяло само дребни
Дедовците със скаридка направиха 2-3 кг до обяд въпреки пронизващи вятър "северняк"
Загуби се Локалчо в събота да се уговорим и виж кво стана

татовамомченценаучибезбройнещаотмоитерепортажидобисмелостоттяхвидячеивБългарияможедаселовирибаскаяккопираабсолютновсичкитемимаршрутиирепортажиипослегипредставикатосвоивМаниятаинаРиба
- Михалич
- ще става разбирач
Дадено Local ! За мен ще е чест да ловувам с по-опитен и местен рибар като тебе!Local написа:Може да направим съвместен излет заедно... стига да не ти е проблем идването... както казваш те дразнят тези 200 км. до морето.
Мен лесно може да ме намериш в Бургас... магазин "Рибар" на Краставицата (дългия извит блок )

Само че като си гледам шибания график - работен - не мога се измъкна преди 20 -21. 10. 06.

Освен да ти дръна в магазина 2-3 дни преди това - какво ще кажеш?
Телефоните от сайта са актуални - сигурно.
Fly our flag, we teach them fear
Under Jolly Roger!
Under Jolly Roger!
-
- учете се от него
Аванси свистели................ЕВАЛА...къде бе Локале? Ние с колегата ги тепахме на Аркутино,но в крайна сметка хванахме повече ТЕН от колкото заргани.Резултата е 89 заргана, 4платерини и 20-ина иларии от 07.00 до 16.00, но за съжаление общо.Де да беше на човек.......... еееех надявам се това да стане реалност този сезон.

амм,таковата ,аз като новобранец по улова на зарган и аз да се похваля - 48 бр двама човека ,за 4 часа,вчера на Маслен нос
малиииииии край ,луд съм вече по тази риба ,33г да живея на морето и да не съм ловил такова чудо,тва си е направо престъпление
Сърдечно благодаря на Локала за ценните съвети и такъмите които ми даде
малиииииии край ,луд съм вече по тази риба ,33г да живея на морето и да не съм ловил такова чудо,тва си е направо престъпление
Сърдечно благодаря на Локала за ценните съвети и такъмите които ми даде