Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Панчарево 28-29.05.2011 ( Неплатеното !!! )
Панчарево 28-29.05.2011 ( Неплатеното !!! )
Колеги снощи и днес за 1 час бях на Панчарево. Риба имаше много - измряла. Определено не кълвеше. Толкова измряла риба не бях виждал до сега. Водата е изхвърлила по бреговете кефал, червеноперки и каракуди в огромни количества. Каква е причината един бог знае. ИАРА - миара... вятър ги вее на бял кон. Имам и снимки, но сайта е известен с невъзможността да се побликуват снимки - пък и не са приятни за гледане...
Последно промяна от tvt555 на Нед Май 29, 2011 2:09 pm, променено общо 1 път.
Re: Панчарево 28-29.05.2011 ( Неплатеното !!! )
Колега дай снимки
Според мен това засяга всички нас. Няма значение от къде сме всички сме риболовци.

Не мога да ги прикача. Голям формат са въпреки, че съм ги правил с телефона.3301 написа:Колега дай снимкиСпоред мен това засяга всички нас. Няма значение от къде сме всички сме риболовци.
-
- фен клуб-скобар
Не сайта е в несъстояниe да се качват снимки, а някой друг
Сложи ги в някой сайт, или в галерията си и от там koпирай URL адреса на снимките и т.н.
Иначе за панчака лошо, сега хептен няма да остане риба

Сложи ги в някой сайт, или в галерията си и от там koпирай URL адреса на снимките и т.н.

"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим''
:D

на лебеда беше същото много умряла риба
Днес бях на платеното и там имаше умряла риба , не толкова много, но все пак видях 2 шарана и няколко дребни каракудки .Не съм виждал такава гледка друг път. Минавайки покрай "неплатеното" не съм забелязал нищо.
Възможно е реката да е довлякла нещо.
Възможно е реката да е довлякла нещо.

vlado-fidera написа:Не сайта е в несъстояниe да се качват снимки, а някой друг![]()

Тая ситуация е така поне от един месец
мислех си че е нещо нормално /поне аз като пускам рибата се намира по някоя умряла/ но явно не е така
мислех си че е нещо нормално /поне аз като пускам рибата се намира по някоя умряла/ но явно не е така

То не кълве, ама ние си ловиме
Хвани пусни-не бъди МЕСАР
А бе нещо не калват.... да бе само си смучат
Кое си е- си е

Хвани пусни-не бъди МЕСАР
А бе нещо не калват.... да бе само си смучат
Кое си е- си е