Пак или ОТНОВО на Тича!!!!

Внимание - Бракониери !

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
bantumi
разбира нещата
разбира нещата

Пак или ОТНОВО на Тича!!!!

Мнение от bantumi »

През изминалата седмица инспектори от сектор "Рибарство и контрол" на ИАРА Шумен са извършили проверка по суша и вода на язовир Тича.При проверката на ръкавите до село Тушовица,село Маламир и село Кьолмен,инспекторите са открили и извадили 16 бр. бракониерски мрежи с обща дължина 1.3 КИЛОМЕТРА!,1 парагад с дължина 150 метра и 12 броя въдици,монтирани на бутилки!От всички уреди е освободена и върната във водата общо 43 кг риба-платика,сулка,сом,шаран,каракуда.Мрежите са конфискувани и са съставени констативни протоколи срещу неизвестен извършител!

http://shum.bg/index.php?item=61843

Аз изобщо не се учудвам от тази новина,по-учудващото е ,че изобщо има някаква риба в мрежите!
Вчера кълвеше,днеска не ще!
Аватар
bobo_33333
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Пак или ОТНОВО на Тича!!!!

Мнение от bobo_33333 »

Нищо ново и чудно,риба има навсякъде ,само да знаеш къде да я търсиш,а тези с мрежите знаят.
При нас си пускат всеки ден,ама намалят гадовете,щото с машинки се оборудват вече. :axe:
Аз там съм пораснал...
Аватар
skitnika
новобранец
новобранец

Мнение от skitnika »

Над 700 метра бракониерски мрежи и риболовни уреди са иззети от язовир “Тича”

София, 1 август 2011 г. – По подаден сигнал на тел. 112 за бракониерски набези на язовир “Тича”, инспектори от сектор „Рибарство и контрол” на ИАРА Шумен са извършили проверка на водоема. Инспекторите са обходили няколко района, като от ръкава на с. Тушовица са извадени 2 бр. парагади в работно положение с обща дължина 300 метра. От ръкавите на язовира, край с. Ловец и с. Маломир са открити и извадени общо 4 бр. бракониерски мрежи с обща дължина 320 метра. От местността “Староселка” е иззета една мрежа с дължина 100 метра. В мрежите е имало уловена общо18 кг риба /сом, бяла риба, платика и каракуда/, която е освободена и върната във водата. Мрежите и риболовните уреди са конфискувани и са съставени констативни протоколи срещу неизвестни извършители.

http://iara.government.bg/?p=3765
Аватар
bobo_33333
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bobo_33333 »

бяла риба, платика и каракуда/, която е освободена и върната във водата.
Таман бялата риба и платиката са върнати от мрежите във водата и си плуват на воля :lol: :lol: :lol:
Аз там съм пораснал...
Публикувай отговор

Обратно към “Бракониери !”