Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

Среща ВЕЛИКО ТЪРНовско
Модератор: sapuna
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Среща ВЕЛИКО ТЪРНовско
Като гледам как си купонясват колегите от малко по-големите градове,чак им завиждам.То,не че не си сръбвам и хапвам,ама няма с кого да разперим ръцете.Айде Търновски рибари дайте да се видим.Предложения за всякъкавъв вид срещи поствайте ТУК.Има няколко стотин начини да се посъберем.Мислете,умувайте,съветвайте се по между си,и накрая драснете по някой ред.Нека покажем,че и по Янтра се лови риба.
Нищо целенасочено,а още по-малко провокативно.Колеги и колежки рибари от цяла България-ОБИЧАМ ВИ!
Познавам повечето посетители от този форум,а не познавам земляците си!
Имате ли идея за срещата-дайте предложение!
Моля незаинтересованите да не вземат отношение.Искренно се надявам да се получи!

Познавам повечето посетители от този форум,а не познавам земляците си!
Имате ли идея за срещата-дайте предложение!
Моля незаинтересованите да не вземат отношение.Искренно се надявам да се получи!
-
- новобранец
- Обратна връзка:
-
- новобранец
- Обратна връзка:
- ceno cenov
- разбира нещата
Извинявам се ! С това бързане...събота дествително е 30.09. А , ливадата се намира - след като преминеш мостчето в селото , стотина метра серпентини и има една голяма жълта табела в ляво . Входа е малко разкалян през този сезон,но стъпиш ли на тревата --газ ...и на запад ..излизаш на прекрасен терен... Дърва за огрев -бол,
места за коли,палатки ...каравани... Язовира не е спаднал много, бях там на 24.09 ....в дъжда.... як костур на рибка , два смъдока по 2.5--3.кг и каракуда на дъно .
ВАН_ТЕР
места за коли,палатки ...каравани... Язовира не е спаднал много, бях там на 24.09 ....в дъжда.... як костур на рибка , два смъдока по 2.5--3.кг и каракуда на дъно .
ВАН_ТЕР
-
- разбира нещата
[quote="ceno cenov"]Не мога да разбера връзката между Велико Търново и Овчарица. Камене да не гледаш картата згъната бе.
[/quote]
Гено ако беше чел коментарите по внимателно щеше да видиш, че не аз предлагам да се ходи на Овчарица а точно обратното. Ивака предлага Овчарица като вариант.

Гено ако беше чел коментарите по внимателно щеше да видиш, че не аз предлагам да се ходи на Овчарица а точно обратното. Ивака предлага Овчарица като вариант.
Много ги накъсвам... кордите!
- ceno cenov
- разбира нещата
Да, ливадата , която е вляво ,преди ската . Има една голяма жълта табела с подробности за вододайната зона. А и може да се доуточним по телефоните....не винаги имам време за компютъра . От В.Търново съм , лов и роболов --страшна краста ,
оборудвал съм си един МОСКО само за тази цел . Не съм се поавявал в този сайт поради ред причини. Даже си и мислех ,че Сапуна ще оглави не само идеята ,ами и предло женията за сбирката.
Звънете 0898 455 076
оборудвал съм си един МОСКО само за тази цел . Не съм се поавявал в този сайт поради ред причини. Даже си и мислех ,че Сапуна ще оглави не само идеята ,ами и предло женията за сбирката.
Звънете 0898 455 076