Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Риболовни такъми
naRiba.com

Форум

Влакно за риболов на тежко.
Модератор: sapuna
-
- научил се да хвърля
Влакно за риболов на тежко.
Здравейте колеги , търся влакно 0.40 с дължина между 800-1000 метра , моля дайте мнения кое влакно е добро.
- Don Corleone
- фен клуб-скобар
Re: Влакно за риболов на тежко.
Sufix Duo Core! http://shop.fishing-mania.com/viewline_3.php?id=7062 Това ще е следващото ми влакно! Не се доверявам на други освен Суфикс вече! Макар,че са на изчерпване вече, ще си намеря и ще си сложа. Успех в избора! 

Mitchell, Daiwa and Led Zeppelin

slavi253 написа:абе по-принцип май не ама дефакто май да

-
- научил се да хвърля
Благодаря за предложението , но за жалост няма 0.40Don Corleone написа:Sufix Duo Core! http://shop.fishing-mania.com/viewline_3.php?id=7062 Това ще е следващото ми влакно! Не се доверявам на други освен Суфикс вече! Макар,че са на изчерпване вече, ще си намеря и ще си сложа. Успех в избора!

-
- ще става разбирач
Това дебело влакно да какъв риболов ще го ползваш- шарани, сомове или...?
- Don Corleone
- фен клуб-скобар
Аз не мога да разбера защо се натискате на такива дебели влакна?! Китове или кораби ще вадиш от водата, бе колега?FaweQ написа: Благодаря за предложението , но за жалост няма 0.40.

Mitchell, Daiwa and Led Zeppelin

slavi253 написа:абе по-принцип май не ама дефакто май да

-
- разбира нещата
За предпочитане е по-дебело влакно!
Никой неможе да ме убеди да сложа по-тънко от 0,35мм
На едните шпули имам навито 0,35, а на другите 0,40 и това според ситуацията!
Никой неможе да ме убеди да сложа по-тънко от 0,35мм

На едните шпули имам навито 0,35, а на другите 0,40 и това според ситуацията!
Грехота е да убием трофейни риби!
Дайте им втори шанс!
Дайте им втори шанс!
-
- ще става разбирач
със влакно 0.30 5 кила риба можеш ли да извадиш
- hanks
- вече хвърля и на тежко
И 35 ще извадиш стига да можешtisho_9610 написа:със влакно 0.30 5 кила риба можеш ли да извадиш

-
- ще става разбирач
Истина !hanks написа:И 35 ще извадиш стига да можешtisho_9610 написа:със влакно 0.30 5 кила риба можеш ли да извадиш

- ivelin_1976
- разбира нещата
Днес си взех sufix duo core 0,40мм. На първо четене изглежда страхотно, на второ ще видим като се сборим с някой рибок
п.п. Пичове, вие които ловите с 0,28мм.-0,30мм. влакна елате да ви пусна на р.Тунджа например, сред тези паднали дървета и дънери и с кеф ще ви гледам сеира с тези диваци
Не че аз нямам навито 0,31мм на резервните шпули но ги ползвам само на голееееми и чииииисти водоеми, като Жребеца, Малко шарково и др. До скоро и аз бях оптимист като вас но от както си тръгнаха с монтажите ми няколко кита 20+ почнах друга песен да пея, даже се замислям и за плетено. Така че всяко влакно си има своето приложение на съответните водоеми.

п.п. Пичове, вие които ловите с 0,28мм.-0,30мм. влакна елате да ви пусна на р.Тунджа например, сред тези паднали дървета и дънери и с кеф ще ви гледам сеира с тези диваци

shimano ANTARES BX FEEDER HEAVY 

-
- новобранец
Nqma 6ans na Dunav da hvarlq na dano s po malko ot 0.35 minimum.
-
- научил се да хвърля
Аз малко късно виждам темата и ме е яд,защото е хубава тема за която имам интерес и въпроси. Прочетох какво са писали колегите и се одказвам да ползвам по-малко влакто от 0.3(мерси за написаното) на дънарката.
Влакно с марка CARP EXPERT 0.40 mm 18.7 kg да ли е добро? Някой имали впечатления за него? Ето и описание на влактото :
* Риболовно влакно CARP EXPERT BOILIE SPECIAL 500 m
* Влакно подходящо за риболов на плувка и дъно на шаран.
* Структурата на това влакно го прави изключително износоустойчиво и устойчиво на въздействие на околната среда.
* Специален многоцветен изглед прави линията идеално видима при изваждане на рибата.
* Много меко влакно, което шаранът не може да усети.
* Във водата е почти невидимо, тъй като се смесва напълно с околната среда.
* По-висока от средната износоустойчивост на монофилните влакна, по-голяма якост на опън и отлична здравина на възел.
Влакно с марка CARP EXPERT 0.40 mm 18.7 kg да ли е добро? Някой имали впечатления за него? Ето и описание на влактото :
* Риболовно влакно CARP EXPERT BOILIE SPECIAL 500 m
* Влакно подходящо за риболов на плувка и дъно на шаран.
* Структурата на това влакно го прави изключително износоустойчиво и устойчиво на въздействие на околната среда.
* Специален многоцветен изглед прави линията идеално видима при изваждане на рибата.
* Много меко влакно, което шаранът не може да усети.
* Във водата е почти невидимо, тъй като се смесва напълно с околната среда.
* По-висока от средната износоустойчивост на монофилните влакна, по-голяма якост на опън и отлична здравина на възел.
- ivelin_1976
- разбира нещата
Много добро ревю, но ето този момент ме озадачи -Влакно подходящо за риболов на плувка и дъно на шаран Е такова универсално животно не бях виждал
Ползвах преди време техни влакна, но за мен те вече са история.Много бързо старееше и прегаряше от слънцето, но сега нямам наблюдения. Разгледай sufix duo core/още не съм го тествал/, това също е добро http://www.aquasport-n.com/index.php?p= ... bgroup=101

shimano ANTARES BX FEEDER HEAVY 

-
- научил се да хвърля
Точно това влакно ми предложина преди 2-3 дена в един магазин във Варна. но аз не бях запознат с тази марка Starbaits Premium Line и не озадачи малко цената 1300м за 20лв
Много евтина, за влакно 1километър и нещо 

Awa-Shima определено съм много доволен от марката!
Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.