Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Съботен излет и неделно откриване
-
- ще става разбирач
Съботен излет и неделно откриване
Нашето откриване на риболова започна малко като излет сред природата ,с колегите на жена ми организирахме един пикник на Ждрелото на река Ерма . Тествах новата магистралка Люлин
Към обяд почти пристигнахме някои се заеха с барбекюто други поеха на разходка а аз взех въдичката и реших да пробвам рекичката която беше доста мътна и
риболов не можах да направя ,пък и на едното вирче ме замеряха с камъни едни деца докато не им свирнах ,че не са само те на реката и може да утрепат някой ,но успях докато се катеря по камъните да щракна по някоя снимка .

В неделята със сестра ми и семейство посетихме Струма .Бях решил да пробвам към Земен защото не съм ходил на там ,но колега от форума каза ,че към Невестино и Кюстендил по давало .Пристигнахме на Невестино 3 ма рибари водата бистра и плитко,от там се преместихме надолу след Пастух , ето ме нахъсaн да хвана първата риба за сезона ,но уви аз бях капо

Сестра ми се отбеляза с малка мренка

Други се забавляваха с игрички

Мъчихме я до 11:00 писна ми да късам куки кошници и решихме малко да разпуснем от жегата ,газ към Кюстендил на плаж .Познаите кой беше най-доволен

Към 15:00 заваля и ни разгони да се прибираме ,но на мен капо не ми хареса като за откриване и към 17:00 бяхме към Земен .

такава красива река не бях виждал

Сестра ми беше малко в депресия та не продължи с риболова само асистира на няколко пъти с кепа

ето я и първата рибка за сезона

улисан в снимки докато я освободя от куката рибето си замина и за съжаление отиде в живарника ,хванах още една същия размер която си отплува .Няколко мренки

доста борбени един клен ,пръскачи и накрая на риболова имах голям удар на директния може би голяма балканка която такава засилка взе и скъса .
В 19:00 приключихме с риболова така

Към обяд почти пристигнахме някои се заеха с барбекюто други поеха на разходка а аз взех въдичката и реших да пробвам рекичката която беше доста мътна и

риболов не можах да направя ,пък и на едното вирче ме замеряха с камъни едни деца докато не им свирнах ,че не са само те на реката и може да утрепат някой ,но успях докато се катеря по камъните да щракна по някоя снимка .

В неделята със сестра ми и семейство посетихме Струма .Бях решил да пробвам към Земен защото не съм ходил на там ,но колега от форума каза ,че към Невестино и Кюстендил по давало .Пристигнахме на Невестино 3 ма рибари водата бистра и плитко,от там се преместихме надолу след Пастух , ето ме нахъсaн да хвана първата риба за сезона ,но уви аз бях капо

Сестра ми се отбеляза с малка мренка

Други се забавляваха с игрички

Мъчихме я до 11:00 писна ми да късам куки кошници и решихме малко да разпуснем от жегата ,газ към Кюстендил на плаж .Познаите кой беше най-доволен

Към 15:00 заваля и ни разгони да се прибираме ,но на мен капо не ми хареса като за откриване и към 17:00 бяхме към Земен .

такава красива река не бях виждал

Сестра ми беше малко в депресия та не продължи с риболова само асистира на няколко пъти с кепа

ето я и първата рибка за сезона

улисан в снимки докато я освободя от куката рибето си замина и за съжаление отиде в живарника ,хванах още една същия размер която си отплува .Няколко мренки

доста борбени един клен ,пръскачи и накрая на риболова имах голям удар на директния може би голяма балканка която такава засилка взе и скъса .
В 19:00 приключихме с риболова така

Последно промяна от sote на Пон Юни 06, 2011 7:10 am, променено общо 1 път.
Re: Съботен излет и неделно откриване
евала колега!!чудесен излет,но на ерма трябваше да поупорстваш малко.сигурен съм ,че щеше да имаш резулат!поздрави!
Браво за добрия репортаж 

- antivik
- кандидат преподавател
Добри излети, рибета и пейзажи. Като гледам тези снимки, особено на Ерма, мога само да цитирам писателя..."Какво, Швейцария ли?"
.

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
-
- сериозен играч
- pacho109
- сериозен играч
Следващият път повече 

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
Красиво!Приятна семейна идилия!Излетът е бил повече от чудесен! 

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- borislav58
- сериозен играч
Илияне хубави риби и добър фото репортаж.Нещо Нина не се е проявила както трябва .Иначе добре сте си изкарали.
Всичко заебавам и за риба заминавам!
- ninastefanina
- сериозен играч
Нищо Боре,пак си изкарах добре.Другият път повече от менborislav58 написа:Нещо Нина не се е проявила както трябва .

I Fish, Because The Voices In My Head Tell Me To...
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
ninastefanina написа:Нищо Боре,пак си изкарах добре.Другият път повече от менborislav58 написа:Нещо Нина не се е проявила както трябва .

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!