FISH max Carp

Модератор: Paublo_Eskobar

Аватар
Mr.Barry
ще става разбирач
ще става разбирач

FISH max Carp

Мнение от Mr.Barry »

Sieg Heil :D Колеги, днес си купих два ароматизатора: http://imageshack.us/photo/my-images/82 ... 0948k.jpg/
Те тава са те. Някакви турски са 20ml шишенцето. В синьо е анасон + ванилия, а другото е мед. Кажете как да ги ползвам за топчета и става ли за обработка на царевичка в буркан?
lubo_80
новобранец
новобранец

Re: FISH max Carp

Мнение от lubo_80 »

Колега според мен това би трябвало да са ароматизатори за захранка, за топчета ти трябват дипове, те са много гъсти, като мед, а това ми изглежда доста течно. Но пък за ароматизиране на царевица стават. Успех, и да пишеш дали работи :)
Аватар
Mr.Barry
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Mr.Barry »

Знам какво е дип и горе-долу всичко покрай шаранският риболов. Чудех се дали тези стават за направата на домашни тпчета. Аз си правя и ако си правил знаеш че се слагат някакви ароми и т.н. Инъче знам диповете какво са и за какво са :lol: Горе-долу навлязох в този риболов. Тези ароматизатори ги водят за стръв, а за топчета защо да не помогнат ;) ?
snegk
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

lubo_80 написа:Колега според мен това би трябвало да са ароматизатори за захранка, за топчета ти трябват дипове, те са много гъсти, като мед, а това ми изглежда доста течно. Но пък за ароматизиране на царевица стават. Успех, и да пишеш дали работи :)
Няма такива ароматизатори по-20мл. това трябва да е някакъв концентрат :wink:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Аватар
Mr.Barry
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Mr.Barry »

Е те тва съм го пропуснал :wink: Да, концентрат е ама за топчета няма ли да стане? Продавача ми каза че уж ставало и за топчета, царевичка, жито.
Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от CERRUTI »

Mr.Barry написа:Е те тва съм го пропуснал :wink: Да, концентрат е ама за топчета няма ли да стане? Продавача ми каза че уж ставало и за топчета, царевичка, жито.
Те продавачите за да си продават стоката ще ти кажат че става и за одеколон да се мажеш ти.....Няма причина да не стане за ароматизиране на топчета,друг е въпроса колко трябва да е разреден за да не се предозира,или да е малко-проба му е майката....
Изображение
Аватар
Mr.Barry
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Mr.Barry »

Ами ако използвам за 1 кг брашна- 10 яйца ако сипя във вече разбитите яйца 5мл концентрат, дали ще стане? Или как да го ползвам. Сетих се също дали може да се направя царевичка с тези концентрати в буркани??
snegk

Мнение от snegk »

За царевица ще е перфектно, може и за топчета, но там трябва да каже производителя.В нета няма ли инфо :wink:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Аватар
pacho109
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pacho109 »

Mr.Barry написа:Е те тва съм го пропуснал :wink: Да, концентрат е ама за топчета няма ли да стане? Продавача ми каза че уж ставало и за топчета, царевичка, жито.
Опитай,Негово величество шаранът ще покаже дали си успял :D
Изображение
Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
Аватар
Mr.Barry
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Mr.Barry »

snegk написа:За царевица ще е перфектно, може и за топчета, но там трябва да каже производителя.В нета няма ли инфо :wink:
Ами колега за царевица ми казаха, че в бурканче да сложа 20-30 царевички и 4-5 капки от тази есенция!? Как ще е? А за топчетата в разбитите яйца ли да го сложа или... ?
Публикувай отговор

Обратно към “Стръв и захранка”