Къде се намирам:
Обяви
Продава / Купува (нериболовни)
naRiba.com
Форум
Обяви
Продава / Купува (нериболовни)
Sony Ericsson Xperia X10 mini pro
- czd
- сериозен играч

- Обратна връзка:
Sony Ericsson Xperia X10 mini pro
Продавам Sony Ericsson Xperia X10 mini pro.Телефонът е чисто нов и е излизал няколко пъти от къщи на няколко часа разговори е :

Телефонът е в перфектно състояние без никакви драскотини и следи от употреба ,в момента е с андроид 2.1 ,но може да се подкарат както 2.2 ,така и 2.3.Комплекта е пълен :
1.usb кабел
2.зарядно
3.карта памет 2гб
4.четец за картата с usb
5.слушалки
6.кутия
Няма операторско лого и е с черния капак ,отключен е и може да работи със всички оператори/отключването струваше 90лв./Телефончето хич не е лошо и прави доста добри снимки ,но съм се оборудвал с голямата експирия ,а сега чакам и арката да ми дойде и този става излишен
ето едно подробно ревю на български : http://www.youtube.com/user/PhoneArenaB ... 8O_FMwIKiY
цена: 310лв.
за връзка използвайте ЛС /или си оставете телефона и аз ще ви се обадя когато имам възможност да говоря, понеже не мога да отговарям на телефона / 0899 760929
Намира се в София ,за други населени места с Еконт и опция за проверка

Телефонът е в перфектно състояние без никакви драскотини и следи от употреба ,в момента е с андроид 2.1 ,но може да се подкарат както 2.2 ,така и 2.3.Комплекта е пълен :
1.usb кабел
2.зарядно
3.карта памет 2гб
4.четец за картата с usb
5.слушалки
6.кутия
Няма операторско лого и е с черния капак ,отключен е и може да работи със всички оператори/отключването струваше 90лв./Телефончето хич не е лошо и прави доста добри снимки ,но съм се оборудвал с голямата експирия ,а сега чакам и арката да ми дойде и този става излишен
ето едно подробно ревю на български : http://www.youtube.com/user/PhoneArenaB ... 8O_FMwIKiY
цена: 310лв.
за връзка използвайте ЛС /или си оставете телефона и аз ще ви се обадя когато имам възможност да говоря, понеже не мога да отговарям на телефона / 0899 760929
Намира се в София ,за други населени места с Еконт и опция за проверка
- czd
- сериозен играч

- Обратна връзка:
Re: Sony Ericsson Xperia X10 mini pro
телефончето е вече с Андроид 2.2 
- czd
- сериозен играч

- Обратна връзка:
Re: Sony Ericsson Xperia X10 mini pro
последна цена 300лв.