Спининг globe New Hunter

Модератори: Павел Иванов, sestrata

videvid
новобранец
новобранец

Спининг globe New Hunter

Мнение от videvid »

Интересуваме някой има ли мнение за Globe New Hunter Spining http://www.bulit2000.com/?type=1&cat=35. Загледал съм се в 3 метровия модел ще се ползва на река Дунав.
Аватар
kesh
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Спининг globe New Hunter

Мнение от kesh »

Имах Globe Big Bull na 3m, 15-40 , но като си я купувах имаше и този модел New Hunter. Спомням си, че беше по-твърд и стегнат спрямо Big Bull-a , но тогава заради цената избрах по-меката пръчка. Като цяло бях доволен от нея, чувствителна беше и удобна. За съжаление й се случи неприятна случка в един багажник и отиде в историята. Сега мисля да си взема нещо подобно и с тази промоция на New Hunter-a е един от вариантите. Дано други колеги изкажат по-точно мнение. Поздрави :)
Когато човек е на лов или риболов, Господ не му брои дните!
tsonev
новобранец
новобранец

Re: Спининг globe New Hunter

Мнение от tsonev »

Аз си взех същия с акция 15-50, защото го има и с акция 20-45. Разликата е в грамажа на спининга, като този на 15-50 е по-лек, за това избръх него. Макародържача е добър, корка - също. Водачите са 10 на брой и добре подредени. Изхвърля идеално спинери от 30 грама, като на мен това ми е максимално тежката примамка, която използвам за Дунав. Като цяло съм много доволен от качеството и цената. Все-още нямам уловена риба с тази въдица, но я взех преди две седмици. Когато уловя риба с нея ще ти пиша как е и при бойни условия. Според мен е идеална за условията на Реката. Транспортната й дължина е малко дълта и не се събира в багажника на "вектрата", нито във калъф 150см., но за мен това не е недостатък, защото гоня дистанция при замятанията и наистина ми трябва спининг с дължина 3 метра. Общо взето е това, ако имаш въпроси - пиши.
Поздрави!
Публикувай отговор

Обратно към “Спинингов риболов”