Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Риболовни такъми
naRiba.com

Форум

Въпрос за силиконов шлаух
Модератор: sapuna
- zaribanask8
- вече хвърля и на тежко
Въпрос за силиконов шлаух
Здравейте колеги,
преди 2 седмици си намерих шлаух,но е с ярки цветове ще пречи ли това по някакъв начин на рибата,използвам го за монтаж на косъм по-късно ще кача снимки на шлауха.Ще помоля ако има подобна тема тази тема да се изтрие
преди 2 седмици си намерих шлаух,но е с ярки цветове ще пречи ли това по някакъв начин на рибата,използвам го за монтаж на косъм по-късно ще кача снимки на шлауха.Ще помоля ако има подобна тема тази тема да се изтрие

Викат ми Николаев 

- zaribanask8
- вече хвърля и на тежко
Re: Въпрос за силиконов шлаух
Колега- така поставен шлауха не служи за абсолютно нищо
при шаранджийските монтажи се използва термосвиваем шлаух , който след нагряване се свива и долният му край се огъва леко по посока жилото на куката- играе ролята на лост за да може по-лесно куката да се извърти и да се забие в устата на рибата
По-принцип по-тъмните цветове са за предпочитане -черен -тъмнокафяв -тъмнозелен и т.н.

Един ден , ще накарам България да се гордее с мен .......
- zaribanask8
- вече хвърля и на тежко
Аз го сложих защото стоеше много настрани иначе знам какво му е приспособлението муpampasa написа:Колега- така поставен шлауха не служи за абсолютно нищопри шаранджийските монтажи се използва термосвиваем шлаух , който след нагряване се свива и долният му край се огъва леко по посока жилото на куката- играе ролята на лост за да може по-лесно куката да се извърти и да се забие в устата на рибата
По-принцип по-тъмните цветове са за предпочитане -черен -тъмнокафяв -тъмнозелен и т.н.

Викат ми Николаев 

- ivelin_1976
- разбира нещата
С този розов шлаух ше ти се хващат вероятно женски рибоци
Сега по-сериозно, не се гъбаркай с рибите, вземи си прозрачен или черен термосвиваем шлаух 

shimano ANTARES BX FEEDER HEAVY 

- sonax
- вече хвърля и на тежко
Щото след навивките влакното трябва да мине отвън на вътре в ухото а ти си направил обратното.zaribanask8 написа:Аз го сложих защото стоеше много настрани иначе знам какво му е приспособлението му