Въпрос за силиконов шлаух

Модератор: sapuna

Аватар
zaribanask8
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Въпрос за силиконов шлаух

Мнение от zaribanask8 »

Здравейте колеги,
преди 2 седмици си намерих шлаух,но е с ярки цветове ще пречи ли това по някакъв начин на рибата,използвам го за монтаж на косъм по-късно ще кача снимки на шлауха.Ще помоля ако има подобна тема тази тема да се изтрие :)
Викат ми Николаев :)
Аватар
zaribanask8
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Въпрос за силиконов шлаух

Мнение от zaribanask8 »

Изображение
Аватар
pampasa
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pampasa »

Колега- така поставен шлауха не служи за абсолютно нищо :wink: при шаранджийските монтажи се използва термосвиваем шлаух , който след нагряване се свива и долният му край се огъва леко по посока жилото на куката- играе ролята на лост за да може по-лесно куката да се извърти и да се забие в устата на рибата :roll: По-принцип по-тъмните цветове са за предпочитане -черен -тъмнокафяв -тъмнозелен и т.н.
Един ден , ще накарам България да се гордее с мен .......
Аватар
zaribanask8
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от zaribanask8 »

pampasa написа:Колега- така поставен шлауха не служи за абсолютно нищо :wink: при шаранджийските монтажи се използва термосвиваем шлаух , който след нагряване се свива и долният му край се огъва леко по посока жилото на куката- играе ролята на лост за да може по-лесно куката да се извърти и да се забие в устата на рибата :roll: По-принцип по-тъмните цветове са за предпочитане -черен -тъмнокафяв -тъмнозелен и т.н.
Аз го сложих защото стоеше много настрани иначе знам какво му е приспособлението му :)
Аватар
ivelin_1976
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivelin_1976 »

С този розов шлаух ше ти се хващат вероятно женски рибоци :D Сега по-сериозно, не се гъбаркай с рибите, вземи си прозрачен или черен термосвиваем шлаух :wink:
shimano ANTARES BX FEEDER HEAVY Изображение
Аватар
sonax
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от sonax »

zaribanask8 написа:Аз го сложих защото стоеше много настрани иначе знам какво му е приспособлението му :)
Щото след навивките влакното трябва да мине отвън на вътре в ухото а ти си направил обратното.
Публикувай отговор

Обратно към “Риболовни такъми”