Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

два излета в една тема
- jasonsmith
- разбира нещата
два излета в една тема
Здравейте приятели,
Ще си позволя да пусна и аз един репортаж, въпреки че не е много в графата "успешни"
Освободи ми се един час вечерта миналата седмица, и не пропуснах да си тествам новото боло на една малка река. За малкото време, което имах, успях да направя един сравнително приятен риболов, с над 15 уловени риби, повечето мерни клена, и няколко червеноперки. Съумях да направя няколко снимки, тъй като си беше напечено, бях хванал точно момента на кълването..
Живарник не съм разпъвал, тъй като не ми се занимаваше. Всяка уловена риба си отпътуваше обратно, а аз съм един от малкото хора, които ги пускат там.

Един поглед отблизо:

Ето още един:

Тука момент от пускането:
, не че се вижда нещо де, 
А ето я и стръвта:

С добрия стар директен резултата беше по-успешен от болото, за малки реки според мен е по-добрият вариант:

Ето и една червеноперка:

За съжаление тежкият удар, който очаквах от клен около и над 1 кг така и не се състоя, но и тези доставиха удоволствие.
Тъй като вчера нямаше какво да правя, решихме да направим една разходка до една близка дестинация, на около 180 км. в едната посока - Дунава
.
Идеята беше да намерим место, на което да се направи бивак в близко бъдеще, и мисията беше супер успешна.
Даже успях да хвана и там някоя рибка:

Лошото е, че не успях да разбера каква марка е, моля разбиращите да помогнат,
но най-доволно от разходката до там беше кучето, което като мен реши да се изкъпе в голямата река:

Ще си позволя да пусна и аз един репортаж, въпреки че не е много в графата "успешни"
Освободи ми се един час вечерта миналата седмица, и не пропуснах да си тествам новото боло на една малка река. За малкото време, което имах, успях да направя един сравнително приятен риболов, с над 15 уловени риби, повечето мерни клена, и няколко червеноперки. Съумях да направя няколко снимки, тъй като си беше напечено, бях хванал точно момента на кълването..
Живарник не съм разпъвал, тъй като не ми се занимаваше. Всяка уловена риба си отпътуваше обратно, а аз съм един от малкото хора, които ги пускат там.

Един поглед отблизо:

Ето още един:

Тука момент от пускането:

А ето я и стръвта:

С добрия стар директен резултата беше по-успешен от болото, за малки реки според мен е по-добрият вариант:

Ето и една червеноперка:

За съжаление тежкият удар, който очаквах от клен около и над 1 кг така и не се състоя, но и тези доставиха удоволствие.
Тъй като вчера нямаше какво да правя, решихме да направим една разходка до една близка дестинация, на около 180 км. в едната посока - Дунава

Идеята беше да намерим место, на което да се направи бивак в близко бъдеще, и мисията беше супер успешна.
Даже успях да хвана и там някоя рибка:

Лошото е, че не успях да разбера каква марка е, моля разбиращите да помогнат,
но най-доволно от разходката до там беше кучето, което като мен реши да се изкъпе в голямата река:

- daniel defoe
- разбира нещата
- stoj40doc
- разбира нещата
Re: два излета в една тема
Браво, няма значение че е било за кратко, важното е, че е бил резултатен риболова!!!

LONG LIVE ROCK AND ROLL
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Браво за излета 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

-
- ще става разбирач
Хубав излет и риболов 

"марката" на тази снимка трудно може да се каже каква е но по скромно мое мнение си уйилил
Карагйоз или така наречената дунажска скумрия
Карагйоз или така наречената дунажска скумрия

- ben_lyusien
- вече хвърля и на тежко
Бравооооо ама само незнам защо не звънна за компания