Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на фидер
naRiba.com

Форум

LINE WINDER FEEDER за 18 ЛВ.
Модератор: Paublo_Eskobar
LINE WINDER FEEDER за 18 ЛВ.
Понеже вчера си нямах работа си купих едно фидерче за 18 лв. .Вървеше в комплект с 3 върха.Купих го защото е LINE WINDER ,от тая фирма ми е и скъпия карбонов фидер и макарата на мача .За сега и двете са супер.От тази фирма съм виждал и хубави болонези.Единственото ми прецакване от цялата работа е в най-дебелия връх пукнат водач и счупено фибростъкло точно до най-горния водач.На счупения връх смъкнах водачите ,а останалото изхвърлих.Сега фидера ми е с 2 върха но за тез пари пак съм на седмото небе.
Въпросът ми е кажете нещо за марката и според вас направил ли съм сделка?
Въпросът ми е кажете нещо за марката и според вас направил ли съм сделка?
Honda-CBR-919-FIRE BLADE
Пали гумите,не душата си!
BURN RUBBER NOT YOUR SOUL...!
Пали гумите,не душата си!
BURN RUBBER NOT YOUR SOUL...!
-
- сериозен играч
Здрасти колега.
Ами марката си е китайска.Имам такава макара купена чак от китай и е едно към едно с един модел на ОКУМА.Просто явно нощните смени бълвата за тази марака а дневните за окума или друга марка:)))
Така или иначе почти всичко там се прави ..
От моята макара съм много доволен .Мисля че е невероятна въпреки че е закупена за 18лв от там( без превоза)
Ами марката си е китайска.Имам такава макара купена чак от китай и е едно към едно с един модел на ОКУМА.Просто явно нощните смени бълвата за тази марака а дневните за окума или друга марка:)))
Така или иначе почти всичко там се прави ..

От моята макара съм много доволен .Мисля че е невероятна въпреки че е закупена за 18лв от там( без превоза)
татовамомченценаучибезбройнещаотмоитерепортажидобисмелостоттяхвидячеивБългарияможедаселовирибаскаяккопираабсолютновсичкитемимаршрутиирепортажиипослегипредставикатосвоивМаниятаинаРиба