Пожарево.

Модератори: bobopeli, sapuna

saksi
фен клуб-скобар

Пожарево.

Мнение от saksi »

Днес на Пожарево от пет до дванадесет...почти капо.
Много изкецан стана тоя гьол.
Хванах едно шаранче на фидера ,ама стана случайно,беше се оплело заедно някаква пружина.Имаше и три -четири каракуди по педя.
Много раци много нещо, и на плувка и на дъно.
Плюс тях и костурчета.
Иначе от време на време се пляскаше по някой шарко,да ни дразни ,ама те не се броят ,щото са от рекламния :D отдел .
johnydvd
новобранец
новобранец

Re: Пожарево.

Мнение от johnydvd »

Ама вие не разбрахте ли,че тоя гьол не става вече за нищо.
Чудя се как още има хора да ходят там???
Живей за днес, защото вчера няма да се върне, а утре може и да не дойде
firesnow
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от firesnow »

johnydvd написа:Ама вие не разбрахте ли,че тоя гьол не става вече за нищо.
Чудя се как още има хора да ходят там???
Абсолютно вярно! Ударили са го на яко печалбарство. Тази година само ведниж ходих. ей така, от спортна злоба. На каква ли не стръв опитах. За Целия ден една каракуда. Дори и пружинкарите само презамятаха и сумтяха ... Който е луд да ходи да им дава пари на тези двама братя арендатори - мошенници!!!
Аватар
Paublo_Eskobar
Модератор
Модератор

Мнение от Paublo_Eskobar »

saksi написа: Иначе от време на време се пляскаше по някой шарко,да ни дразни ,ама те не се броят ,щото са от рекламния :D отдел .
:D :D :D :lol:

Аз имам едно въпросче,ако се истърся там с едно рачило и си го платя като въдица,дали ще си наловя раци за хапване?И най важното ще мине ли номера или ще ми се направят?
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
firesnow
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от firesnow »

Paublo_Eskobar написа:
saksi написа: Иначе от време на време се пляскаше по някой шарко,да ни дразни ,ама те не се броят ,щото са от рекламния :D отдел .
:D :D :D :lol:

Аз имам едно въпросче,ако се истърся там с едно рачило и си го платя като въдица,дали ще си наловя раци за хапване?И най важното ще мине ли номера или ще ми се направят?
Никаква идея нямам как ще реагират таксосъбирачите ... Но като хронология на наглостта мога да добавя това ...

- миналата година (2010) седмица след откриването, не че там е бил забранен реболова, беше посления приличен улов, за по-малко от 24 часа 3 шаранчета 2 канални сома и доста каракуди на плувка. Този улов беше реализиран от 3-ма души с 7 въдици. Каракудите и сометата пуснахме в Гурмазовката река и всеки си задъжа по 1 шаран.

Седл това се започна с голямото нищо ... едни и същи хора пред 2-3 седмици опитвахме но събота и неделя сякаш във водата няма нищо живо. Успоредно с това се говореше че всеки петък пускали риба и буквално след пускането колеги удряли по 10 и повече шаранчета. Така и не съм вижадал пускане на риба там както и такива улови. Защото нямам възможност за риболов през делничниоте дни. С течение на времето се запознахме с местни или близко живеещи коелги които споменаха че арендаторите както и служителите които събират таксите прилагат някакви трикове за да не кълве. Преположихме че испускат вода но за да не кълве масово и повсеместно вероятно правят и други неща ... с които не съм запознат но се носят разни версии за ток и разни химикали във водата. Каквото и да е, дава резултат!!!

Наскоро разбрах че арендаторите в същност не са хора с креативно милене и в останалата част от заниманията си. Говори се че арендаторите са 2-ма братя, единя от които е с криминално минало и настояще. Скоро пак бил излязъл от затвора.

На всичко отгоре, ако завали рискувате да попаднете в друг капан. Има някакъв местен олигофрен който използва дъждовните дни доста доходоносно. Като завали дъжд минава с трктора по чрния път който е от към нивите така че да му разкаже играта. След като се опитате да минете с кола ... резулатата е ясен ... бутане дърпане ровене в калта и в някои случаи тръгвате да търсите трактор ... срещу заплащане.

Също така е пределоно ясно че повечето колеги са като циганска кочина, където им стъпи крака следд това с гайгер-мюлеров брояч трябва да се провери! Съответно персонала там не е ангажиран с почистване и редовно изхвърляне на чувалите за отпадъци!

Миналата година имаще някакви кравари, които в жегите си водеха стадото до плиткия ръкав на водопой и прохлада. Цялото стадо се бухваше във водата. Това също не беше проблем за арендаторите и персонала им ... добре дошло в същност!

Пследни път за миналата година в началото на есента беше върха на простотията! Имаше две компании от по 10 човека +. След като за тях риболова приключи, решиха да си правят веселото, изпонатряскаха се като за последно и риболова приключи за всички останали. Рзменяха се музикални поздрави от едната компания за другата през целя водоем. Явно си мереха музките които бяха навряли в бракмите си. От едната страна на гьола даже се стигна и до другарски пердах ... Явно алкохола прави чудеса защото няколко човека се малтиха като тупани по 10-15 минути. Да се чуди човек къде е попаднал, да се смееш ли да се ядосваш ли или да си обираш крушите за да не станеш неволен участник в екшъна.

Тази година преди не повече от месец ситуацията с мърсотията и мъртвилото във водата беше същата ... опа излъгах ... една каракуда на 14 мм попъп на старбайтс, ягода. Поне каракудата беще над 1 кг. И пак реших да я пусна в гурмазовската река.

Също така се разбра че арендаторите добре са го омрежили преди началото на активния сезон ...

В същност няма как за напред да давам информация за водоема защото не възнамерявам да ходя там! Не и докато тези разбойници за арендатори ... жалко за хубавия водоем и местност. Би било хубаво местенце за отдих, близо до София, ако арендаторите ня бяха толко алчни и нагли!!!
TRANSKI RIBAR
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от TRANSKI RIBAR »

Paublo_Eskobar написа:

Кривина свободния е твоето място :drinkers:
chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
1.3.1.2.
Аватар
MiTaKa™
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от MiTaKa™ »

Миналата година направих няколко силни риболова , но тогава не бяха пускали грип-а и си имаше риби от предишни години , по-едри шарани и амури и сомчета излизаха с обилно хранене . Но за никулден не му простиха и до колкото знам , нищо не е върнато в язовира от това което не е продадено . Мислех този петък да направя едни ходене за 24часа , но с тези раци несие работа.
Иначе миналата година едно приятелче извади рачело , и за 3 часа хвана към 5-6кг раци , не е плащал отделно за него
Изображение
Аватар
Коце ©
фен клуб-скобар

Мнение от Коце © »

Леле майкоооо - гледам и не вярвам на ушите си! :lol:
Вашият ентусиазъм е похвален колеги!
Но мисля, че е време на такива арендатори да им се показва един голям среден пръС и да си еВават майката!
Аватар
MiTaKa™
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от MiTaKa™ »

Аз днес ще отида с едно приятелче , да видим дали ще спасим капото :twisted:
Изображение
Аватар
jasonsmith
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от jasonsmith »

kozeboy написа:Леле майкоооо - гледам и не вярвам на ушите си! :lol:
Вашият ентусиазъм е похвален колеги!
Но мисля, че е време на такива арендатори да им се показва един голям среден пръС и да си еВават майката!
Подкрепям с две ръце :) :drinkers:
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”