Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Сушица-риболовна разходка
- tsvetkoff
- ще става разбирач
Сушица-риболовна разходка
Разходка - да,ама риболов ............
Рано-рано в 7.00 вчера се паркирах на площадката за гости на язовира.Нямаше никой буден наоколо,затова се поразходих с цел намиране на риболовно паркомясто,защото колата стои на паркинга,а ти си влачиш багажа до избраното от теб място.
Постоях още малко ........... тъкмо започнаха в главата ми да се прокрадват някои идеи относно смяна дестинацията ...... и се показа едно сънено и с кървясали очи лице,което най-вежливо ми взе 5-те лв. и ми даде квитанция за спортен риболов.
Разпънах скромната си сергия на второто заливче и докато търпеливо чаках някоя рибка да се завърти на захранката ми успях да се насладя на пейзажа.

Язовира е доста пълен ..........

Отсреща имаше компания с 4-5 каравани,които по едно време тролеха из водоема.
Дълбочината пред мен беше около 4.5 м.

Дори на тая дълбочина ни можах да се отърва от пълчищата чаушан с внушителните размери 4-5 см. Плувката ми изпълняваше какви ли не танци,докато малките гладници се опитваха да изгризат трите бели червея,нанизани на кука №14.През това време фидерите авторитетно мълчаха .......
След около 3 часа мъки реших да сменя мястото.Преместих се на първото заливче.Там имаше няколко човека,които освен чаушан със същите размери не видях друго да вадят.

Положението там беше същото,дори по едно време просто си събрах директния ......
Останаха тези двамата с надежда да спасят капото...

Е ............... спасиха го .......
Първо ето тази заблудена каракуда

И след това изненадата за деня

Малката лакомница беше налапала куката №9 с грозд торни червеи .......
Постоях още малко и си тръгнах.Жегата се усещаше дори и под чадъра.
Та така ........... явно и рибата днес имаше почивен ден.Няма значение - водоема е чудесен и ще го посетя отново.
Късмет на всички и

Рано-рано в 7.00 вчера се паркирах на площадката за гости на язовира.Нямаше никой буден наоколо,затова се поразходих с цел намиране на риболовно паркомясто,защото колата стои на паркинга,а ти си влачиш багажа до избраното от теб място.
Постоях още малко ........... тъкмо започнаха в главата ми да се прокрадват някои идеи относно смяна дестинацията ...... и се показа едно сънено и с кървясали очи лице,което най-вежливо ми взе 5-те лв. и ми даде квитанция за спортен риболов.
Разпънах скромната си сергия на второто заливче и докато търпеливо чаках някоя рибка да се завърти на захранката ми успях да се насладя на пейзажа.

Язовира е доста пълен ..........

Отсреща имаше компания с 4-5 каравани,които по едно време тролеха из водоема.
Дълбочината пред мен беше около 4.5 м.

Дори на тая дълбочина ни можах да се отърва от пълчищата чаушан с внушителните размери 4-5 см. Плувката ми изпълняваше какви ли не танци,докато малките гладници се опитваха да изгризат трите бели червея,нанизани на кука №14.През това време фидерите авторитетно мълчаха .......
След около 3 часа мъки реших да сменя мястото.Преместих се на първото заливче.Там имаше няколко човека,които освен чаушан със същите размери не видях друго да вадят.

Положението там беше същото,дори по едно време просто си събрах директния ......
Останаха тези двамата с надежда да спасят капото...

Е ............... спасиха го .......
Първо ето тази заблудена каракуда

И след това изненадата за деня

Малката лакомница беше налапала куката №9 с грозд торни червеи .......
Постоях още малко и си тръгнах.Жегата се усещаше дори и под чадъра.
Та така ........... явно и рибата днес имаше почивен ден.Няма значение - водоема е чудесен и ще го посетя отново.
Късмет на всички и

- Don4o_62
- учете се от него
Re: Сушица-риболовна разходка
Има добри хищни риби в тоя язовир,та можеше да повъртиш на някоя клатушка покрай бреговете.Днес нещо май и другаде не иска много,поразходих се по р. Чая и същата работа,навсякъде се оплакваха,но нищо все някой път ще почне да взема
.

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

-
- сериозен играч
Твойта лакомница пак е голяма!
Миналата година на Брягово на симеон се хващаха едни дечковци,които за жалост налапваха симеончето до половина и умираха от задушаване! 

- tsvetkoff
- ще става разбирач
Дончо,имаше един репортаж тук с едни огромни щуки от Сушица ........ ама мен спининга просто не ме влече,даже нямам никакъв инвентар за този вид спорт ......Don4o_62 написа:Има добри хищни риби в тоя язовир,та можеше да повъртиш на някоя клатушка покрай бреговете.Днес нещо май и другаде не иска много,поразходих се по р. Чая и същата работа,навсякъде се оплакваха,но нищо все някой път ще почне да взема.