Телефон-сонар

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Телефон-сонар

Мнение от Антон Тонев »

Здравейте колеги.Ползвам Samsung galaxy S.Не се смейте на въпроса който ще задам :D .Мога ли да му се инсталирам програма/предполагам че може/, като на сонарите, и заедно със една сонда да си го ползвам като такъв.Изключвам блутута и wirlessa, защото предполагам ще има проблем със сигнала.Остава с кабела.Дайте си мненията по въпроса.
Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Freaky..
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Re: Телефон-сонар

Мнение от Freaky.. »

Значи няма нищо смешно но може да те разочеровам незнам ако някои не предложи в интернет от компютър в някои саит иначе трябва да си влезеш през Wifi На телефона и да влезеш там дет ти е иконката магазин не всичко се плаща но се пак искаш да отървеш хилядарка такаче 10 лв няма да те сбъркат за цялата версия грубо казано може и да са 5 и всичко зависи дали има такава програма аз съм със nokia С5-03 Изображение
Дефакто ползвам ovi store магазина на nokia но незнам как са на samsung надявам се да си ме разбрал и да съм помогнал :) :)
Freaky..
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от Freaky.. »

Ето намерих нещо дето ще помогне тва пак е такъв магазин за телефни тоест за програми за телефони http://m.1mobile.com/choose/
А на Samsung маркета се казва App Store
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

Freaky.. написа:Ето намерих нещо дето ще помогне тва пак е такъв магазин за телефни тоест за програми за телефони http://m.1mobile.com/choose/
А на Samsung маркета се казва App Store

мерси колега ще опитам.През Samsung apps не ми намира такава програма, Пробвах и със Fishfinder и със sonar и нищо не намира,Ще пробвам и със второто дето си дал
Слука и сполука :D
Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
GADA2001
новобранец
новобранец

Мнение от GADA2001 »

Аз съм си поръчал на един приятел сонар сонда за телефон. До края на май ще ми дойде от Америка. Приложението се инсталира безплатно на телефона и се свързва чрез WIFI със сондата. Нямам търпение да ми го донесат и да го тествам (:
ruci_bo
новобранец
новобранец

Мнение от ruci_bo »

http://vexilar.com/info/sonarphone-mobi ... under-app/" onclick="window.open(this.href);return false;
GADA2001
новобранец
новобранец

Мнение от GADA2001 »

Точно това съм си поръчал (:
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”