Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Jrebchevo 14-16 juni
Jrebchevo 14-16 juni
Щастлив съм, че най-после се научих да качвам снимки, за да се включа по-активно тук
Всъщност, до сега съм имал много поводи да се похваля, но пустоооо като незнам как се борави с тези снимки, кодове и т.н..
Та... след задълбочено обучение- показвам резултата от миналата седмица на Жребчево. Пристигнахме в Неделя следобяд след края на бурята. Понеделник времето беше променливо и се капотирахме
.... до Вторник - това беше моя ден! Казвам моя, защото другите двама приятели-колеги, които бяха много отворени с воблери Зурита,Рапали и Салмовци само гледаха как се лови риба и се учиха
(това е към тях- индиректен "поздрав"- приятелски де, моля другите да не го приемат на сериозно).
Денят започна така:
.
Първата риба удари в 9.30 ч - Щука 1.800 кг на Readhead. Адреналина беше толкова голям, че забравихме да направим снимки. Чак когато прибрахме рибата в лодката, тогава се сетихме.
След това хванахме и първият костур за деня:
.
Последва втори удар:

Дъжда ни прогони обаче и спряхме тролинга до 16 часа. Тръгнахме от острова-посока устието и срещнахме тази "хубавица" :А казват, че рибите не виждат цветно

Последва още една красавица на 4 метра дълбочина:

Деня завърши така на залива преди село Паничерево:

Колегите ми в лодката -"специалисти" имаха 2 удара- но не са за пред камерата и плуват отново във водата на Жребчево
-бъзик!
На всички колеги пожелавам късмет!!!

Та... след задълбочено обучение- показвам резултата от миналата седмица на Жребчево. Пристигнахме в Неделя следобяд след края на бурята. Понеделник времето беше променливо и се капотирахме

Денят започна така:

Първата риба удари в 9.30 ч - Щука 1.800 кг на Readhead. Адреналина беше толкова голям, че забравихме да направим снимки. Чак когато прибрахме рибата в лодката, тогава се сетихме.
След това хванахме и първият костур за деня:

Последва втори удар:

Дъжда ни прогони обаче и спряхме тролинга до 16 часа. Тръгнахме от острова-посока устието и срещнахме тази "хубавица" :А казват, че рибите не виждат цветно

Последва още една красавица на 4 метра дълбочина:

Деня завърши така на залива преди село Паничерево:

Колегите ми в лодката -"специалисти" имаха 2 удара- но не са за пред камерата и плуват отново във водата на Жребчево

На всички колеги пожелавам късмет!!!
-
- ще става разбирач
Re: Jrebchevo 14-16 juni
Отлично!!!
Кой е казал че предатека не лови?
Не отстъпват на други марки.
И както тука някои казаха: "ще е годината на гейските цветове".
Кой е казал че предатека не лови?
Не отстъпват на други марки.
И както тука някои казаха: "ще е годината на гейските цветове".
- Божидар Стойков
- ще става разбирач
Браво! Арни са, Арни!

Може ли малко инфо за този воблер:

Ако го намеря и аз ще го пробвам на Яз. Порой
От колегата по горе се разбира че е предатек, но ако може да кажете и модела?

Последно промяна от Божидар Стойков на Пон Юни 20, 2011 2:10 pm, променено общо 2 пъти.

-
- ще става разбирач
Много добри.
Колега gonzo666 , от теб ще стане рибар
, снимал си един костур 5 пъти и бялата е една със три снимки, поне размествай воблера в устата на двете рибки.
Пожелавам ти успех и следващия път колкото рибки толкова и снимки

Пожелавам ти успех и следващия път колкото рибки толкова и снимки

На платено не одим !
-
- вече хвърля и на тежко
Е добре де колега, защо ти беше да лъжеш за количеството уловена риба ?
Иначе доволно, но такива постъпки лично аз не ги одобрявам ...

Иначе доволно, но такива постъпки лично аз не ги одобрявам ...

"Преплувах залива с труд, хванах пръта и както си бях до гърди напънах, рибата подръпна, аз въодушевен напънах още малко и праааас, Гарболиното на две."
Колега,къде видя лъжата за количеството уловена риба.Вгледай се внимателно в снимките.
Аз пък одобрявам и репортажа и снимковия материал. 

- aleks_gt
- научил се да хвърля
ВГЛЕДАИ СЕ ТИ РИБИТИ СА 2 1,2 И ПОСЛЕДНИТЕ 2 СА ЕДНА И СЪЩА РИБА НА РИБАТА ИМА КЛЕЧКА ИЛИ ВОДОРАСЛО,ЗАГЛЕДАИ СЕ И ЩЕ ВИДИШ, 

3 костура и 2 бели.Щуката не я снимахме . Правилно си забелязал,че последните две са на една и съща риба ....Ама на тия рибки ли ми завидяхте...язък на старанието ми да пишаaleks_gt написа:ВГЛЕДАИ СЕ ТИ РИБИТИ СА 2 1,2 И ПОСЛЕДНИТЕ 2 СА ЕДНА И СЪЩА РИБА НА РИБАТА ИМА КЛЕЧКА ИЛИ ВОДОРАСЛО,ЗАГЛЕДАИ СЕ И ЩЕ ВИДИШ,
Jindivik - на Предатек, за цвета ще те излъжа, но знам къде е магазина на вносителя. Много готин пич и едни силикони подари, макар че никаква сметка не му направихмеБожидар Стойков написа:Браво! Арни са, Арни!![]()
-
- вече хвърля и на тежко
Рибите са две. На всички снимки с костура има едно характерно водорасло закачено на вирбела, а на снимките с белите воблерът е закачен по абсолютно един и същи начин.gonzo666 написа:3 костура и 2 бели.Щуката не я снимахме . Правилно си забелязал,че последните две са на една и съща риба ....Ама на тия рибки ли ми завидяхте...язък на старанието ми да пишаaleks_gt написа:ВГЛЕДАИ СЕ ТИ РИБИТИ СА 2 1,2 И ПОСЛЕДНИТЕ 2 СА ЕДНА И СЪЩА РИБА НА РИБАТА ИМА КЛЕЧКА ИЛИ ВОДОРАСЛО,ЗАГЛЕДАИ СЕ И ЩЕ ВИДИШ,

"Преплувах залива с труд, хванах пръта и както си бях до гърди напънах, рибата подръпна, аз въодушевен напънах още малко и праааас, Гарболиното на две."