Подарявам кученца

Тук се предлага всичко различно от риболова.
Заключено
Аватар
K.KOLEV79
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Подарявам кученца

Мнение от K.KOLEV79 »

Подарявам 4 броя женски кученца който на 25.6 ще направят 45 дена,кученцата са чисто черни.
Кученцата може да са от полза на човек който изка да има куче пазач или ловец който не претендира да има чистокръвна порода куче.
Майката е куцхарка чисто кафява,бащата нейзвестен като порода но висок и чисто черен ,майката е работеща ловджийка,работи на пернат дивеч,заека,на свински лов работи но немога да кажа е добра да търси кръвна следа ,гони добре послушна е и се връща без значение в каква фаза е гонката след като и викнеш или свирнеш,не влиза в бой с прасе облайва и го задържа,бегачка е много добра,послушна лесно се учи,това е ако някой реши че ще му е от полза да пише .

Кученцата се намират в Русе.
Връзка с мен 0878901404 скайп k.kolev79 или в темата или ЛС
Изображение Изображение Изображение Изображение
ПРАВИ КАКВОТО ТРЯБВА ПЪК ДА СТАВА КАКВОТО ЩЕ
Аватар
czd
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Re: Подарявам кученца

Мнение от czd »

колега ,бих взел едно ,но всичките ми приятели в Русе са си по родните места :( ...все пак ще се обадя тук там ,ако не си ги дал ще се опитам да взема :roll:
Ако слушаш хората, можеш в морето да ловиш зайци, а в гората - риба!!!
Аватар
K.KOLEV79
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от K.KOLEV79 »

czd написа:колега ,бих взел едно ,но всичките ми приятели в Русе са си по родните места :( ...все пак ще се обадя тук там ,ако не си ги дал ще се опитам да взема :roll:
Ще ти бъда благодарен колега ,ако межеш да помогнеш,ако не беше такава стегнация в наща държава бих си ги задържал за мен но все пак ще стана с 10 кучета в двора и немога да ги изхраннвам ,като знам каква е майката бихами вършили много добра работа,било то като пазачи или на лов.
Аватар
gotra
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от gotra »

Без да ме питат ще пиша,че като гледам сниките майката е от джинс(порода) и малките приличат на нея поне по късия косъм.Един млад ловец спокойно би взел малко кученце и би го отгледал и възпитал в ловни навици и умения.Пък и женските кучета по-рано тръгват да гонят дивеча.Според мен си заслужават!!!!!
Всеки ден, в който не си на риба или на лов, е загубен! Ъ. Хемингуей
Аватар
czd
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от czd »

Понеже удрям за сега на камък при търсенето на човек пътуващ от Русе към Видин ,та да питам ако има някой колега пътуващ по този маршрут нека драсне едно л.с ще се разберем нещо :roll: :roll:
Аватар
K.KOLEV79
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от K.KOLEV79 »

czd написа:Понеже удрям за сега на камък при търсенето на човек пътуващ от Русе към Видин ,та да питам ако има някой колега пътуващ по този маршрут нека драсне едно л.с ще се разберем нещо :roll: :roll:
Колега ако изкаш по куриер да ти го пратя ,мисля че лео експрес правят такива услуги ,имат клетки за кученцата,но все пак ти си прецени :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers:
ceno_gadnia
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ceno_gadnia »

М.......................да
Ще проверя как ще реагира жената и може да взема две сладурчета.
Има вариант и да не оцелея след разговора със нея ,ама знае ли човек знае ли се.......

Поздрави.
"CLUB FOR SPORT FISHING-VRATSA CARP"
Изображение
Извинете и вие ли нехванахте нищо днес?
http://www.facebook.com/pages/Vratsa-Carp/
Аватар
K.KOLEV79
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от K.KOLEV79 »

ceno_gadnia написа:М.......................да
Ще проверя как ще реагира жената и може да взема две сладурчета.
Има вариант и да не оцелея след разговора със нея ,ама знае ли човек знае ли се.......

Поздрави.
Опитай и пиши какво е станало :lol: :lol: :lol: ако не пишеш е ясно какво е станало :D
MECHOLIN
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от MECHOLIN »

И аз мога да взема едно .Не знам колко ще ми излезе с лео експрес.Ще питам и ако не е скъпо ще взема едно .
Аватар
K.KOLEV79
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от K.KOLEV79 »

Остана едно кученце,две кученца ще патувата довечера за колегата MECHOLIN за Стара загора.
K.KOLEV79 написа:Подарявам 4 броя женски кученца който на 25.6 ще направят 45 дена,кученцата са чисто черни.
Кученцата може да са от полза на човек който изка да има куче пазач или ловец който не претендира да има чистокръвна порода куче.
Майката е куцхарка чисто кафява,бащата нейзвестен като порода но висок и чисто черен ,майката е работеща ловджийка,работи на пернат дивеч,заека,на свински лов работи но немога да кажа е добра да търси кръвна следа ,гони добре послушна е и се връща без значение в каква фаза е гонката след като и викнеш или свирнеш,не влиза в бой с прасе облайва и го задържа,бегачка е много добра,послушна лесно се учи,това е ако някой реши че ще му е от полза да пише .

Кученцата се намират в Русе.
Връзка с мен 0878901404 скайп k.kolev79 или в темата или ЛС
Изображение Изображение Изображение Изображение
ceno_gadnia
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ceno_gadnia »

М.......................да.
Та колко викате излиза услугата на Леон експреса?Май така се казваше..............
И да си взема животинката..............0887169986-Цветелин
Поздрави. :partyman:

п.с.Още съм жив щото мойата се опита :axe: ама бегам бърже.
"CLUB FOR SPORT FISHING-VRATSA CARP"
Изображение
Извинете и вие ли нехванахте нищо днес?
http://www.facebook.com/pages/Vratsa-Carp/
Аватар
czd
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от czd »

Колегата,каза 9.80 за 2 кучета ...та значи за едно към 5-6 лв. мислех аз да го взема понеже днес си писахме с K.KOLEV79,но ти го преотстъпвам :wink: :wink: на мен май ще ми трябва все пак по-едро добиче :?Надявам се да е попаднало в добри ръце.Поздрави и лек ден :!: :!: :!:
Аватар
K.KOLEV79
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от K.KOLEV79 »

czd написа:Колегата,каза 9.80 за 2 кучета ...та значи за едно към 5-6 лв. мислех аз да го взема понеже днес си писахме с K.KOLEV79,но ти го преотстъпвам :wink: :wink: на мен май ще ми трябва все пак по-едро добиче :?Надявам се да е попаднало в добри ръце.Поздрави и лек ден :!: :!: :!:
Колега незнам колко по едро куче изкаш ,но аз ти гарантирам че това ще стане много едро ,майката преди да роди беше 45 кг. с височина 90 см. да ли е едро незнам ти си прицени.
Аватар
K.KOLEV79
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от K.KOLEV79 »

Моля за ключ на темата,раздадох ги кученцетата честито на новите собсвеници :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Заключено

Обратно към “Продава / Купува (нериболовни)”