Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

спининг по.р.Осъм
- vladimir1974
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
спининг по.р.Осъм
Здравейте,колеги.По стечение на обстоятелствата и много ангажименти чак в събота 18.06 успях да открия риболова.Бях в Ловеч и имах работа,но реших за 2-3 часа да отскоча до реката набързо да похвърлям воблерчета тук там.Отидох надолу след село Дойренци,като в 7ч бях на един бент.На 4-5то хвърляне....аванса засвири като страдиварио...-мехлем за всички рибарски уши...За 3 часа имах 3 кленчета и 2 маломерни и 4-5 удъра,но празни.Първия бе този 45см кефал.

А вечерта към 18.30ч ми остана малко време пак да отскоча до реката към с.Чавдарци и резултата бе тази щучка и още един 46см кефал.Удоволствието и късмета бяха големи.Макар реката да бе доста мътна. това е вечерния улов

Едрите екземпляри бяха на воблер ъгли,а по-дребните на червено голди и малка блесна моска....Снимките са телефона и се извинявам за качеството

А вечерта към 18.30ч ми остана малко време пак да отскоча до реката към с.Чавдарци и резултата бе тази щучка и още един 46см кефал.Удоволствието и късмета бяха големи.Макар реката да бе доста мътна. това е вечерния улов

Едрите екземпляри бяха на воблер ъгли,а по-дребните на червено голди и малка блесна моска....Снимките са телефона и се извинявам за качеството
kasmet
- Mr.Barry
- ще става разбирач
Re: спининг по.р.Осъм
Колега, добро представяне от р.Осъм
Мисля след някой ден да ги мъча на джанка, бубонка, черешка и други лакомства 

браво бе колега ти си ги размазал направо
евала хубави кефалюги
евала хубави кефалюги
пускай дребосъка ако искаш да хванеш ЙЕдро
Много добре,само снимките на умрелите риби от вкъщи ако ги нямаше щеше направо да е идеално
"Рибата не е длъжна да кълве когато имаме свободно време"
- aleks_gt
- научил се да хвърля
браво 

bravo super izletichoko70 написа:Много добре,само снимките на умрелите риби от вкъщи ако ги нямаше щеше направо да е идеално
- jasonsmith
- разбира нещата
браво колега, добре че си снимал и метъра, че пак някой ще каже че не са по 45 + см.. перфектни рибки.
Браво.Ти си единствения,който така подробно е описал, къде точно си ги хванал.Браво че не се притесняваш,че някой ще ти хване рибата.